Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ya sorma tutturdu kardes dıye boyu benim ıkı katım utanmasa abla dıycek .pyanı arkadasım derdın ne dıycem sagı solu da bellı değil ki hemen baslıyo dınle bı benı lafımı kesme dıye sonra.d

Elektr0

Elektr0

Üye
eray (sakaryaLı) ailevi sorunlar neden ile gelemeyecekmiş bir süreliğine gececilere mobil olarak gelebilirsem deniyecem dedi benden bunu sizlerle paylaşmamı istedi herkesden de özür diledii !!!

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hosgeldınız :D

greenmile

greenmile

Üye
ya sorma tutturdu kardes dıye boyu benim ıkı katım utanmasa abla dıycek .pyanı arkadasım derdın ne dıycem sagı solu da bellı değil ki hemen baslıyo dınle bı benı lafımı kesme dıye sonra.d

la sen beni diyosun ama ben yeni farkına vardım:d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eray (sakaryaLı) ailevi sorunlar neden ile gelemeyecekmiş bir süreliğine gececilere mobil olarak gelebilirsem deniyecem dedi benden bunu sizlerle paylaşmamı istedi herkesden de özür diledii !!!
:(.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
isyerinde calisan 4 stajer vardik biri memur oldu gitti otekinin staj suresi doldu benim yakin bi arkadasim var onla biz gonullu calisiyoduk oyle onunda isi cikti simdi afyonda her ise kosturuyorum canim cikiyo ahtapot oldum resmen.. ozetle cok yorgunum abi ondan ya :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
azizim burada mı

Revengeful

Emekli Yönetici
ya attığım boş mesajı bir beğensenize birşey i kontrol edeceğim

Üst Alt