900 TL Kadar Bütçem Var Hangi Telefon Almaylıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
900 TL Kadar Bütçem Var Hangi Telefon Almaylıyım?
İlk Başta Nokia Kesinlikle Demeyin N97 satıp nokia FAstını bitirdim bu arada 2 . el telefonda Olur Öneriler. Ardım telefonda Oyun Uygulama camera :D Kısacası Android Yada Iphone 3GS Şimdi Iphone 5 Çıktında İce Düşecek fiyatları Sizce hangi telefon almayalıyım

birmot

birmot

Üye
sony ericsson xperia arc

erko merko

erko merko

Üye
samsung wave 2 s8530 fiyatına göre tam performans telefonu bir çok özelliği n8 den iyi fiyatı 850 civarı

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ayrıca nokia istemiyorum demissin ama iphone 5'i bekleyebilirsen nokia 701'i de bekleyebilirsin demektir çok çok iyi bir model :oke:

futbol123

futbol123

Üye
iphone 5 i beklemekte fayda var 5 öıkınca 4 lerin fiyatı düşebilir

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca nokia istemiyorum demissin ama iphone 5'i bekleyebilirsen nokia 701'i de bekleyebilirsin demektir çok çok iyi bir model :oke:
Ama İşte Nokia ya hiç bişi Çıkmıyor Nokia Anca Cepte Taşıcan bi fotoraf ve görüşme telefonu Oyun Filan Çıktı yok Marketi desen saçma sapan Şeyler var

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia n8 dicektim ama sen coktan bitirmissin

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 dicektim ama sen coktan bitirmissin
Yok abi ya Suan ElimdE HeM n8 ve E7 var Hiç güzel deil Bana Sürekli Yeni Şeyler Çıkıcak türde bi telfon lazım Nokiyaya Yılda bir Yenilik geliyor BaK N8 e Belle yükledm o güzel Oldu

birmot

birmot

Üye
Ama İşte Nokia ya hiç bişi Çıkmıyor Nokia Anca Cepte Taşıcan bi fotoraf ve görüşme telefonu Oyun Filan Çıktı yok Marketi desen saçma sapan Şeyler var

900 tl ye en iyisi nokia iphone nin şimdi bile 3gs olanı 1000 tl den pahalı bence biraz daha para biriktir

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
900 tl ye en iyisi nokia iphone nin şimdi bile 3gs olanı 1000 tl den pahalı bence biraz daha para biriktir
Ainen Dimi En iyi İphone Napak :D Para biriktrym ben Telefn alana akdar Iphone 5 Çıakr 4 ün fiyatı baya düşer.d

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
O zaman optimus black ve galaxy s'e bakmalısın.Tam fiyatı hakkında bilgim yok ama Xperia Neo yakın civarlardaysa bütçene kaçırma derim :good:

birmot

birmot

Üye
Yok abi ya Suan ElimdE HeM n8 ve E7 var Hiç güzel deil Bana Sürekli Yeni Şeyler Çıkıcak türde bi telfon lazım Nokiyaya Yılda bir Yenilik geliyor BaK N8 e Belle yükledm o güzel Oldu

senin konun ve mesajların çelişiyor n97 sattım nokia faslını kapattım diyorsun sonra elimde N8 ve E7 var diyorsun profilinde N95 yazıyor hangisine inanayım şaşırdım :bilmm

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
senin konun ve mesajların çelişiyor n97 sattım nokia faslını kapattım diyorsun sonra elimde N8 ve E7 var diyorsun profilinde N95 yazıyor hangisine inanayım şaşırdım :bilmm
Dur Konuya Acıklık getireyim :D n95 siteye uye olurken yazılı olan güncellemedim :D 2 abimdede nokia var ordan Kullanıyorm :D

----------Eklendi @ 23:38:57 ---------- Yazıldı @ 23:35:26 ----------

900'e hayatta düsmez en fazla 1300-1400 olur :D
KISacası Biraz daha para biriktir Ole gel dion yani :D:D

__xXx__

__xXx__

Üye
yada galaxy s al

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Dur Konuya Acıklık getireyim :D n95 siteye uye olurken yazılı olan güncellemedim :D 2 abimdede nokia var ordan Kullanıyorm :D

----------Eklendi @ 23:38:57 ---------- Yazıldı @ 23:35:26 ----------

KISacası Biraz daha para biriktir Ole gel dion yani :D:D

Bosuna bekleme diyorum arkadasım.
Galaxy S | Optimus black | Xperia Neo | incele bunları aralarından tavsiyem Xperia Neo
:naughty:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
İphone 4 için boşa bekleme çünkü 5 çıksa bile düşmez fiyatı.Xperia Arc almanı tavsiye ederim tasarım olarak çok hoşuma gidiyo valla benim N8'le takas eden birini denk getirirsem direk takas ederim :)))

nalcam22

nalcam22

Üye
xperia arc 1500 tl adam 900 tl bütçem var diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt