900 TL Kadar Bütçem Var Hangi Telefon Almaylıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WarMaster666

WarMaster666

Üye
vatan computer'da optimus black 800tl civarındaydı tüm telefonlarda indirim var bir oraya bak istersen ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus black kullanıyorum memnunum hocam onada bakmanı tavsıye ederım. android'li hem.. uygulama ve oyunlarda sıkıntı cekmıyorsun.. şarjı 4 ınc ekranlı telefonlar arasında en ıyı gıden dıye dusunuyorum.. ekran kalitesi ve parlaklıgı ıcın bırsey demıyorum denersen kendın gorursun zaten..

baranselona

baranselona

Üye
optimus black :good:

anti-apple

Üye
biraz daha sabret para biriktir nokia N9 al.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence nokia almam deme.şimdi yeni modeller gelecek,onlar android telefonları donanım olarak katlar.ama illede almam diyorsan galaxy s ya da optimus black.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
bence nokia almam deme.şimdi yeni modeller gelecek,onlar android telefonları donanım olarak katlar.ama illede almam diyorsan galaxy s ya da optimus black.
Nokia Almamamın sebebi Nokia Oyun Filan Çıkmıyor Ben bi telefonu Oyun vs türü şeyler için alırım Nokia 1Ghz İşlemcili telfn Çıakrtıyor ama telefnda hiç bişi yok :D 20 25 tane hd Oyunu var oakdar Sybian^3 de

anti-apple

Üye
Coğunluk Optimus Black dio :D

----------Eklendi @ 19:18:41 ---------- Yazıldı @ 19:17:44 ----------

nokia n9 diosunda Nokia bidaha Mego işledm sistemli telefon Çıakrmıcak ve bunun marketi Olmaz yani ve bi o telefona 1500 tl Çok fiyat

evo 3d-bb9800ve iphone 4um var.bir ara nokia n8 ve e7de vardi begenmedim sattim. 2 ay sureyle galaxy s2 kullandim fena degil..samsung lgden daha iyi htcnin yeni modelleride samsungdan daha iyi,.çok çeşit tel kullandım ama htc evo 3d olayı aşmış ve nokia N9 ise evo 3dyi ikiye katlar .hani dediler ya nokia öldü diye satisa sunuldugunda gorecegiz. ve bilginiz olsun nokia ne kadar ilk ve son meego sistemli tel nokia N9 olacak desede (tabi bu nokia 500-600-700-701i saymıyorum çünkü N9daki özellikler bu tellerde yok)satışları ve talepleri görünce sürümü yükseltip yeni meego lu akıllı telefonlar çıkarmaya devam edecektir.Symbian Değilki Yeni Nesil İşlemci MeeGo İntel altyapısı ile geliştirildi şuan dünya'nın en iyi sistemleri arasında başı alıyor ..İntel'in mevcut projelerinde meego'nun payı büyük o yüzden imkansız gibi birsey destegin kesilmesi.Bende telasa kapılmıstım ama sonra pek inandırıcı gelmedi o haber.ve ayrica samsung ilerleyen modellerinde meegoya geciyor.en iyi isletim sistemi meego .sadece nokia N9icin 100lerce ozel hd oyun gelistirildi.spidermanden sims'e need for speede kadar bunlar daha dandikleri.yuzlerce ozel uygulamalar yaratildi.ve ayrica nfc teknlojiside barindiriyor...2-3 bin liran iphone gbi abartildigi gbi iyi olmayan bi telefona verecegime nokiaya veririm.samsunglada arasinda pek bir fiyat farki yok..

reuges

reuges

Üye
SE Xperia Neo aL derim..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt