şiddetli baş ağrsı acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
şiddetli baş ağrsı acil yardım
merhaba arkadaşlar benim annem yıllardır baş ağrısı çekiyor kimi zaman çok aşırı şiddetli oluyor 3 tane bile iğne vurdurduğunu biliyorum ama ağrısı geçmiyor bir de gece yatarken sağa ya da sola dönünce başı ağrıyormuş konu ile ilgili bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
belkı migrenı vardır yada sinüzt
ama bukadar uzun sürdügüne göre migren gbı
bsey demedı mı doktor
bı teshıs

jeosalih

jeosalih

Üye
Doktara görünmeli, psikolojik değilse çözünü bulurlar. Psikolojik olarak çöktüğünüzde veya çökme aşamasında vücut farklı şekillerde tepkiler verebilir. Misal benim mideme vurur. Ama sürekli olmayan baş ağrılarında şiddeti ne olursa olsun uyumak antibiyotikten daha iyi gelir. Yarım saat uyudumu bende ağrı kalmaz.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
belkı migrenı vardır yada sinüzt
ama bukadar uzun sürdügüne göre migren gbı
bsey demedı mı doktor
bı teshıs
vallaha bgn yine doktora gitti annem migren yok demiş doktor bu arada herkese yardımları için teşekkür ederim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ne dedi peki sebep olarak

jeosalih

jeosalih

Üye
Klasik türk doktoru işte. Hasta yoğunluğundan belki ilgenememiştir bile. Askerliği kısa dönem viziteci olarak yapmıştım. Doktor asteğmenler başı, ayağı ağrıyana, grip olana vss. hep aynı ilaçları yazadı yoğunluktan veya umursamazlıktan. İnşallah geçer çabuk.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
keske sorsaydınız neden oluyor dıye
recete sızde olsaydı teshısını yazmıstır muhtemelen söylerdım sana az cok buraya yazsan
ama emınım eczanededır o da
umarım bıdaha tekrarlanmaz

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
keske sorsaydınız neden oluyor dıye
recete sızde olsaydı teshısını yazmıstır muhtemelen söylerdım sana az cok buraya yazsan
ama emınım eczanededır o da
umarım bıdaha tekrarlanmaz
teşekkür ederim bide jeosalih psikolojik olarak bahsetmiş annem çabuk sinirlenir mesela farkediyorum kayınvalidesi ile sık sık tartışır ve ne zaman tartışsa yine başı ağırır acaba bi de psikoloğa mı götürsek?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
psikolog degilde nörolojik olabilr:) ama acil doktoru ilgilendyse gerci cok da ilgilenmems ya
yonlendrrdi tahminim
ama icinz rahat edecekse gözuksun olabilir

fatih982

fatih982

Üye
aprol forte denen bir ağrı kesici var onu içsin diş ağrısını bile geçirir

jeosalih

jeosalih

Üye
aprol forte denen bir ağrı kesici var onu içsin diş ağrısını bile geçirir
Bence yanlış yaklaşım teşhis yok tedavi var. Her içilen ilacın faydası kadar zararıda vardır bence(bence diyorum ama)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
herkese yardımları için teşekkürler dediğiniz ilacı da en azından denettireceğim bi kere teşekkürler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kafana gore ilac alinmaz.burda sana daha kesin giderecek ilac isimleri veririm ama dogrusu bu degil.tanisi konulup ona gore tedavi edilmeli.anlik tedavi degil
rica ederim:)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
zaten annemde kabul etmedi doktorlar düzgün ilgilenmiyor illa hastaneye gidip olay çıkaracağım

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
öylesı raslamıstır hepsı bır deıl
sen derdını guzelce anlat ılgılenırler okadar hasta gelıyo bı yerde onlarda tıkanıyo ıste

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
vallaha kızmayın erva abla ama tıkanmıcak o mesleği seçmiş ise hakkını vere vere herkese adam gbi davranarak cevap vermek zorun da bu salı bir daha gideceğiz bu seferde aynısını yapsın bu sefer annemn yanında bende olacağım o zman sennde haberin olur izmitte hastanede facia die bi başlığı:off:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
söyle soyleyim evet hakki herkese hakkiyla bakmakta kafanizdakileri cvplamakta
sonucta meslegi o en iyi sekilde yapmasi sart
ama bide soyle dusun karsindaki de robot degil
sen muayene olana kadar cildiriyosun hast ortaminda.o kacyuz hastaya bakiyo bi nobet
doktoru savunmuyorum tabiki sorularinizi cvplayp en iyi sekilde gndercek
ama sen tartsmaya mehilli gtme hastaneye
ayni sekilde karsilasrsan 184 sabim hattini ara

Burak

Üye
farklı hastaneye gidin bide diycem ama aile hekimine yonlendırıyolar

boroborox

boroborox

Üye
çektir :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt