ideos x5 kullananlar almayı düşünüyorum yorumlarınız ne kullanışlımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Evet ayrıca t10 ve t20 yi yapan markaUnutmayın dünyanın en hızlı treni adidas nike bunlarda çin malı.

Ya adam telefonun ne olduğunu bilmiyor 100 liralık çakma iphone sanıyor heralde yok garantisi yokmuş yok elektrik çarparmış şaka gibi ya gelde çıldırma ya:off:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Çakma iphonun içinde 800 mhz islemci,adreno 205,512 ram olsa onun da fiyatı 560 lira olur...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Çakma iphonun içinde 800 mhz islemci,adreno 205,512 ram olsa onun da fiyatı 560 lira olur...

Sana diyecek sözüm yok benim senin yüzünden ban yicem en sonunda o olcak kendi bölümüne git tartışma yaratma yine.Ama o saydığın özellikler hiçbi nokiada yok onuda bil ondan sonra.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
telin arkasında google yazıyor ne alaka ki? Ben bununla gio arasında kaldım bunun servis desteği nasıl?çok kararsızım bende
with google demek android sistemli telefon anlamında yazar
Symbian alma android al
t10,t20 vs. gsm telefonları ve 3g modemleride huawei yaptı
Tanınmamış marka değil siz bilmiyorsunuz o kadar

thebackkk

Üye
telefon harika eline alıp kullanmadan kimse atıp tutmasın gayet başarılı bir telefon inan bana pişmanlık duymazsın nokıa samsung vs. yanında fasa fiso adamlar yapmış abi bu fiyata daha ne istiyorsun gerçekten bak tüm samimiiyetimle söylüyorum çok memnunum ve memnun kalacaksın huawei firması ülkemizde modem ve vınlarla biliiniyor çinli ama kaliteli üretiim yapıyorlar.. yani çinde üretilen diğer ünlü markalarla eş değer fazla söze gerek yok bence şu herşeyi anlatıyor: kvk türkiyeye getiriyor adamlar sıkıntılı olsa neden getirsin?

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35

eneke

Üye
    Konu Sahibi
teli aldım arkadaslar ideos x5 şimdilik hiç bi sorunu yok net çok iyi aslında henuz kötü bsey grmedm kamerası kötüymüs dyolr cep tel için idare eder profesyonel cekim yapcak halim yok sonuçta taviye eden arkadslara cok tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
onurgunay35

onurgunay35

Üye
teli aldım arkadaslar ideos x5 şimdilik hiç bi sorunu yok net çok iyi aslında henuz kötü bsey grmedm kamerası kötüymüs dyolr cep tel için idare eder profesyonel cekim yapcak halim yok sonuçta taviye eden arkadslara cok tesekkurler

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
h.o kardeşşm

anılbaran

anılbaran

Üye
bosver onu sen samsung al onu alcagına

kpln04

kpln04

Üye
peki diğer android tellerin çalıştırdığı uygulama yada oyunları çalıştırmama gibi bi sorunu var mı?

eneke

Üye
    Konu Sahibi
peki diğer android tellerin çalıştırdığı uygulama yada oyunları çalıştırmama gibi bi sorunu var mı?
şimdilik denediğim uygulamalarda sorun yaşamıyorum hız açısındanda sıkıntı yok diğer tellerde görüp beğendiğim şeyleri hala yuklemeye devam ediyorum raslarsam buraya yazarım

coacoa

Üye
Çin malı telefondan her zaman uzak dur derım hocam bugune kadar benı yanıltmadılar.. kı teknolojı haberlerı sıtelerınde bı cok haber goruyoruz yok elektırk carpmıs sarj olurkan falan.. bıde bozuldukları zaman servıs desteklerı olmadıgı ıcın kalıosun ole... ben tavsıye etmem..

bu adama küfür etsem ban yermiyim arkadaslar :) her yerde bu telefonu kötülemeye çalışıyor kuş beyinli daha eline alıp kullanmamış bile : )) telefonları genelde çinliler yapar anormal bir durum varmı? kvk da boru niyetine 2 yıl garanti vermiş ? kullanıpta pisman olan kimseye rastlayan varmı herkes öve öve telefonu göklere çıkardı ama nedense bu evde güneş gözlüğü takıp resim çekilen arkadaşlar kendini çok bilmiş sanıyolar : )))

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Çin malı telefondan her zaman uzak dur derım hocam bugune kadar benı yanıltmadılar.. kı teknolojı haberlerı sıtelerınde bı cok haber goruyoruz yok elektırk carpmıs sarj olurkan falan.. bıde bozuldukları zaman servıs desteklerı olmadıgı ıcın kalıosun ole... ben tavsıye etmem..
Beyler Ölü taklidi yapın!

Lenneth

Üye
Hakaret etmeyin arkadaşlar yakışmıyor.. Çin malı oldugu için güven duymamasını gayet anlıyorum..

61semih

61semih

Üye
Evet ayrıca t10 ve t20 yi yapan markaUnutmayın dünyanın en hızlı treni adidas nike bunlarda çin malı.
onlar çın malı degıl bırı alman bırı amerıkan malı sadece uretımı cın de yapılıyor sanırım montaj kısmı
bu dedıgımden huewei koturdur anlamı cıkarmayın ama bende kuskuyla yaklaşanlardanım.ılerde kendını kanıtlarsa tercıh sebebı olabılır ama suan ıcın erken.mesela ben htc de hıc dusunmemıstım boyle htc hıc duyulmamıs bır markayken, alırken htc nın ımajı ıle huewei nın arasında baya bır fark var

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Hakaret falan yok ama bu teli çin diye kötüleyenler hiçmi araştırmıyo, ona şaşıyorum.. şarjda telmi patladı kvk'ye dava aç tazminatıyla s2 al.. bu tel dandik bilinen çakma çin mallarından olsaydı kvk gibi büyük bi firma üstlenmezdi.. t10, t20, vf845, vf945 bunlara gelince çin değil huawei olunca çin.. maskenin altındaki güzeli görün artık! huawei tcell, vfone maskesini çikarır çıkarmaz ay bunun huyu çok kötü diyorsunuz, ama maskeliyken kötü huyu çok iydi..

neyse gece gece felsefe yapmayalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...