ideos x5 kullananlar almayı düşünüyorum yorumlarınız ne kullanışlımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eneke

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 kullananlar almayı düşünüyorum yorumlarınız ne kullanışlımı ?
arkadaşlar ideos x5 almayı düşünüyorum yorumlarınız ne kullanışlımı ne gibi artıları var negatif yönleri neler bi ay falan beklesem optimus black alsam 2. el bulabilir miym bütcem biraz sınırlı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

eneke

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ideos kullanan yada bilen yok mu biraz acilll bir durum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu saatlerde uyuyorlar genelde. Akşama doğru yazarlar. :D

bence güzel telefon. Ama biraz temkinliyim. Sonuçta türkiye'de fazla yaygın olmayan bi marka. :)

eneke

Üye
    Konu Sahibi
bu saatlerde uyuyorlar genelde. Akşama doğru yazarlar. :d

bence güzel telefon. Ama biraz temkinliyim. Sonuçta türkiye'de fazla yaygın olmayan bi marka. :)
bende senin gibi düşünüyorum ama kvk garantisiyle geliyo alıcı sayısı artarsa tercih edilen bi tel haline gelebilir

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Markasız Olması Bir Dezavantaj

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
"Huawei -Google Demek İstedin:sarıl:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telin arkasında google yazıyor ne alaka ki? Ben bununla gio arasında kaldım bunun servis desteği nasıl?çok kararsızım bende
telefon android dolayısıyla google. :oke:desteği nasıl bilmiyorum ama KVK garantili satılıyor. :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
hiç güven veren bi marka degil onun yerine samsung al gio mu nediyolar ondan yada c6-01 al

nonamex

Üye
telefon android dolayısıyla google. :oke:desteği nasıl bilmiyorum ama KVK garantili satılıyor. :oke:

Optimus Blackin arkasındada google yazıyor, bi zahmet yazsın işletim sistemi Google'ın

kpln04

kpln04

Üye
ya gerçi kullandığım telleri bozmam desteğe gerek yok ama ne olur ne olmaz yinede güvenilmiyor arkadaşın dediği gibi

Ocean258

Ocean258

Üye
Çin malı telefondan her zaman uzak dur derım hocam bugune kadar benı yanıltmadılar.. kı teknolojı haberlerı sıtelerınde bı cok haber goruyoruz yok elektırk carpmıs sarj olurkan falan.. bıde bozuldukları zaman servıs desteklerı olmadıgı ıcın kalıosun ole... ben tavsıye etmem..

[V]YaKa

Üye
Çin malı telefondan her zaman uzak dur derım hocam bugune kadar benı yanıltmadılar.. kı teknolojı haberlerı sıtelerınde bı cok haber goruyoruz yok elektırk carpmıs sarj olurkan falan.. bıde bozuldukları zaman servıs desteklerı olmadıgı ıcın kalıosun ole... ben tavsıye etmem..

arkadaşım bak kullananlar demiş şöyle bilip bilmeden sallamayın bütün çin malları aynı olacak diye birşey yok bizide yanlış bilgilendiriyorsunuz dikkat edelim ön yargıyla olmuyor bu işler burada kullananlardan yorum bekliyorum sorunları dez avantajları lütfen

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Ya arkadaş bu senin bahsettiğin telefon 100 tl lık çakma iphone değil boş konuşma yaa :off: Servis desteği nasıl yok arkadaş 2 yıl kvk garantisi var ya telefonun ne olup ne olmadığını bilmiyosun her konuda böyle saçma sapan yorumların var milletin kafasını karıştırma boş yorumlar yaparak. :nono:Adamın dediğine bak hay allahım yaaa .----------Eklendi @ 19:23:21 ---------- Yazıldı @ 19:19:45 ----------

[V]YaKa;3787911' Alıntı:
arkadaşım bak kullananlar demiş şöyle bilip bilmeden sallamayın bütün çin malları aynı olacak diye birşey yok bizide yanlış bilgilendiriyorsunuz dikkat edelim ön yargıyla olmuyor bu işler burada kullananlardan yorum bekliyorum sorunları dez avantajları lütfen

Arkadaşım bakma sen ona her bişey bildiği yok onun. Ben bu telefonu kullanıyorum çok memnunum bu marka yani "huawei" dünyada en iyi telefon üreten 5 markadan birisi yani köklü ve kaliteli bi marka kuşkun olmasın. Telefon zaten 2 yıl kvk garantili yani bi sorun yok. Avantajları saymakla bitmez dezavantajlarıda radyosu var ama türkiyede kullanılmıyor ben zaten kullanmıyodum benim için sorun değil zaten internetten dinleyebiliyosunuz.Bu fiyata bundan iyisini bulamazsın.

nalcam22

nalcam22

Üye
Ya arkadaş bu senin bahsettiğin telefon 100 tl lık çakma iphone değil boş konuşma yaa :off: Servis desteği nasıl yok arkadaş 2 yıl kvk garantisi var ya telefonun ne olup ne olmadığını bilmiyosun her konuda böyle saçma sapan yorumların var milletin kafasını karıştırma boş yorumlar yaparak. :nono:
Evet ayrıca t10 ve t20 yi yapan markaUnutmayın dünyanın en hızlı treni adidas nike bunlarda çin malı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...