Müzik Çalar listesi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Çalar listesi Sorunu
arkadaşlar daha öncedende 1-2 arkadaş konuyu açmıştı fakat o konuları bulamadım :( daha yeni formatlamama rağmen müzik listesinde programların ses dosyası çıkıyor bilinmiyor olarak nasıl onları görünmez kılarım bilgi verebilecek var mı ?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar daha öncedende 1-2 arkadaş konuyu açmıştı fakat o konuları bulamadım :( daha yeni formatlamama rağmen müzik listesinde programların ses dosyası çıkıyor bilinmiyor olarak nasıl onları görünmez kılarım bilgi verebilecek var mı ?

programları kaldrıp tekrar yüklemeyi dene ben böyle yapmıştım olmuştu.

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
şimdi formatladım direk müzik çalar listesini açtım öyle oldu :s hangi prgramı kaldırayim ki

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdi formatladım direk müzik çalar listesini açtım öyle oldu :s hangi prgramı kaldırayim ki

hangi programın ses dosyaları geliyorsa o programı kaldır, müzik çalar listesindekileri de sil bu kadar . veya fabrika ayarlarına bunları yaptıktan sonra geri dön. umarım yardımcı olmuşumdur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Programların kullandığı sesler ".wav, .mid" v.b mp3 dışındaki formatlar oluyor genellikle.
Kullandığın program geniş bir uzantı yelpazesini (yani değişik müzik formatlarını) destekliyorsa, telefondaki müzikleri tararken onları da buluyor olmalı.
Pek sanmıyorum ama programın ayarları içinde, o programla açılacak ses formatlarını sınırlayabiliyorsan (örneğin sadece mp3'leri açsın gibi...) öyle yapabilirsin belki.

Eğer sadece mp3 formatını çalıyor ve bahsettiğin program sesleri dahil, müziklerin hepsi mp3 olduğu için onları da listede görüyorsa,
sadece gösterdiğin klasördeki mp3'leri çalacak başka bir program kullanmanı öneririm.

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
sorunumu tam anlatayim germany_blue_euro2 şimdi formatladım müzik çalar listemi açtım şarkıları buluyor dedi telefona hiç şarkı atmamama rağmen birton ses dosyası buldu , önceden böyle bir sorun yoktu anlamadım
bulutsuzgece ilk dediğini sadece mp3 e nasıl aratacam bilgim yok :(

Castiel91

Üye
ya biri yazmıştı foruma.. sesi çıkan program dosyalarına bilgisayardan girip sağ klik tıklayıp özellikler deyim salt okunur ile gizli yi işaretliyince problem halloluyormuş.. daha denemedm ben de ama problem yine olursa bende de deniycem

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
malesef sorun hala aynen devam etmektedir konu güncel :(

OzGuRKnowN

Üye
XPLore ile depo hafızanı aç resources private vb klasörlerini gizli ve salt okunur yap müzik çaları yenile sorun kalmaz ;)

slant1111

slant1111

Üye
Çalma listesini yapın olay bitsin beyler .d

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
valla tekrar formatladım kafayı yedirtti aynı sorunu hala verdi görünen tüm şarkıları sildim herşey normal görünüyor ya hayırlısı, sorun çıkmaz değil mi :S ?

SilentOne

SilentOne

Üye
teli pcye baqla ovi yi seç oradan gir depo ya c6-01 de c ye oradan resources private dosyalarını gizli ve salt okunur yap tmmdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt