5800 v52.007 için hangi linkten indireceğim? 2 adet link verilmiş, anlayamadım
İki dosyayı da indiriyorum. İndirilenleri aynı klasörün içine koyup flashlayacağım değil mi?
Biri Rofs2'ye yer alıyor diğer Core'de. İyice konuyu incelersen görürsün. Ben yinede buradan veriyim (v52.0.007 için):
Nokia 5800 Kullanıcıları İçin:
Nokia 5800 v52.0.007 Kullanıcıları İçin CORE:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia 5800 v52.0.007 OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler PuGatorY tekrar destek olduğun için. lasvetorus'un bilmediği birşey var: Bu konuyu seven üyelerin kendileridir. Ben zorla sevdirtmedim. Yani arkadaş aynı anda CFW yi yükleyen herkeside küçük görüyor.

5530xm telefonum. DH ta anlatılan gibi yazılımı telefona yükledim. yazılım çalıştı hiç sıkıntısız hatasız yüklemiştim zaten.
tek sorunum telefonun arama tuşu (yeşil dokunmatik olan) ışığı yanmıyor. telefon tek gözle bakıyor gibi oldu. sadece kırmızı yanıyor. menü tuşuda nefes modunda ama yeşil ışık hiç bi yerde yanmıyor. tuş bozuk değil yazılımdan önce yanıyordu ve yazılımdan sonra çok hızlı bi şekilde tuş kilidini açıp kapadığımda ara ara milisaniye derecesinde yeşil tuş yanıp sönüyor. benden başka aynı sorunu yaşayan var mı onu da bilmiyorum. araştıracak vaktim yok iş yerindeyim.
yardımcı olabilirsen sevinirim hocam
rica ederim her zaman burdayız![]()
Başka sorunum yok. Ona da zamanla alışacağım zaten. CFW için tekrar sonsuz teşekkürlerVe yükleyebildim. Çok güzel bir CFW ellerine sağlık. Yalnız mesajlarda biraz problem yaşıyorum. 5800'ın orijinal mesaj menüsüne alıştığım için, mesaj yazımını bitirdikten sonra onaylama butonu yerine sürekli klavye seçim tuşuna basıyorum Başka sorunum yok. Ona da zamanla alışacağım zaten. CFW için tekrar sonsuz teşekkürler
Bende zorlanıyordum alıştım çok teşekkür ederim Furkan hocam. telefon kavgaya girmiş kedi gibi bi gözü yok Emeklerinden dolayı Allah senden razı olsun. nokia yı hiç sevmem aslında (gerçi çok kullanmışlığımız var ama ) ama bu senin romu gördüm ve ucuza bi 5530xm buldum. telefonda lazımdı. aldığımın 1. günü kurdum zaten bunu
htcninkini kullanınca yemedi 
yoksa normalimi bu
ama hepsi aynı şekilde yavaşan gitse daha iyiydi. kırmızı ve menü tuşu 
usta ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir fw olmuş çok beğendim ama tek sounum fotoları gösteremiyorum yamayı elle de kurdum rofs2 ye de attım olmadı bir türlü bi çaresi ok mu bunun ?
Bana Bu Mavi Yıldızlı Temayı Verirmisin Lütfen. ??
3 Satırlı büyük N8 klavye yaması olmadı sanki nasıl etkinleştirebilirim acaba nfe de düzgün yüklediğime eminim?
edit3(son): ya şimdi hocam nasıl desem. tuş kilidini kapatıyorum. yeşil tuş böyle ağırdan ağırdan kapanıyo. bu seferde çok yandıyoksa normalimi bu
ama hepsi aynı şekilde yavaşan gitse daha iyiydi. kırmızı ve menü tuşu
![]()
Dostum cfwyi flashlarken telefon kapalımı yoksa açıkmı durcak?Kapalı olcaksa ilk başta telefonu bilgisayara tanıttıktan sonramı kapatcaz? Biraz burayı açıklarmısın.
usta eline sağlık çok güzel bir şeye benziyor yalnız ben bu cfw yi yükleyemiyorum telefon 5230 hafıza kartı ve telefona format attım yazılım v.50.01 win 7 kullanıyorum jaf programı vista olarak bilgisayarda çalışmıyor GO ya bastığımda cannot create winscard.dll diyor bende bilgisayardan uyumluluk sorununu gider dediğimde xp den güzel açılıyor fakat CNT ve PPM birlikte sönük vaziyette kalıyor bu şekilde flaşlamaya çalıştım telefonu buldu ama flaşlamayı başlatamıyor sorun büyük oldu sanırım inşallah bi çözümü vardır :S şimdiden teşekkürler...
Şuan yükledim. Genelde yorum yazmam konulara ama o kadar güzel oldu ki bi yorumumu iliştireyim dedim. Çok güzel tavsiye ederim.