OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

AU Production

AU Production

Üye
5800 v52.007 için hangi linkten indireceğim? 2 adet link verilmiş, anlayamadım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 v52.007 için hangi linkten indireceğim? 2 adet link verilmiş, anlayamadım

Biri Rofs2'ye yer alıyor diğer Core'de. İyice konuyu incelersen görürsün. Ben yinede buradan veriyim (v52.0.007 için):

Nokia 5800 Kullanıcıları İçin:

Nokia 5800 v52.0.007 Kullanıcıları İçin CORE:

Nokia 5800 v52.0.007 OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2:

AU Production

AU Production

Üye

Biri Rofs2'ye yer alıyor diğer Core'de. İyice konuyu incelersen görürsün. Ben yinede buradan veriyim (v52.0.007 için):

Nokia 5800 Kullanıcıları İçin:

Nokia 5800 v52.0.007 Kullanıcıları İçin CORE:

Nokia 5800 v52.0.007 OmegA v4.5 Final - C6 Edition Rofs2:
İki dosyayı da indiriyorum. İndirilenleri aynı klasörün içine koyup flashlayacağım değil mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet. Konuda yazıyor aslında.

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
5530xm telefonum. DH ta anlatılan gibi yazılımı telefona yükledim. yazılım çalıştı hiç sıkıntısız hatasız yüklemiştim zaten.

tek sorunum telefonun arama tuşu (yeşil dokunmatik olan) ışığı yanmıyor. telefon tek gözle bakıyor gibi oldu. sadece kırmızı yanıyor. menü tuşuda nefes modunda ama yeşil ışık hiç bi yerde yanmıyor. tuş bozuk değil yazılımdan önce yanıyordu ve yazılımdan sonra çok hızlı bi şekilde tuş kilidini açıp kapadığımda ara ara milisaniye derecesinde yeşil tuş yanıp sönüyor. benden başka aynı sorunu yaşayan var mı onu da bilmiyorum. araştıracak vaktim yok iş yerindeyim.

yardımcı olabilirsen sevinirim hocam

PuGatorY

PuGatorY

Üye
Teşekkürler PuGatorY tekrar destek olduğun için. lasvetorus'un bilmediği birşey var: Bu konuyu seven üyelerin kendileridir. Ben zorla sevdirtmedim. Yani arkadaş aynı anda CFW yi yükleyen herkeside küçük görüyor.

rica ederim her zaman burdayız:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5530xm telefonum. DH ta anlatılan gibi yazılımı telefona yükledim. yazılım çalıştı hiç sıkıntısız hatasız yüklemiştim zaten.

tek sorunum telefonun arama tuşu (yeşil dokunmatik olan) ışığı yanmıyor. telefon tek gözle bakıyor gibi oldu. sadece kırmızı yanıyor. menü tuşuda nefes modunda ama yeşil ışık hiç bi yerde yanmıyor. tuş bozuk değil yazılımdan önce yanıyordu ve yazılımdan sonra çok hızlı bi şekilde tuş kilidini açıp kapadığımda ara ara milisaniye derecesinde yeşil tuş yanıp sönüyor. benden başka aynı sorunu yaşayan var mı onu da bilmiyorum. araştıracak vaktim yok iş yerindeyim.

yardımcı olabilirsen sevinirim hocam

hmmm. Yanlışlıkla 5800/5230 tuş ışıkları modunu 5530'da kullanmışım, sorun orada galiba. Düzeltme yamasını en kısa sürede yayınlayacağım. SIS yapabilirsem çok iyi olacak, flashsız yükleyebileceksin bu yamayı sorununu hemen düzeltebileceksin.

rica ederim her zaman burdayız:oke:

Gurur duyuyorum artık sizlere ;) O kadar destek oluyorsunuz ki, artık sırf sizlerin istediği bir CFW çıkarmak için yola koyuldum.

• Beğen
Tepkiler: PuGatorY
PuGatorY

PuGatorY

Üye
çık yola dostum destekçin yok:oke:

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
çok teşekkür ederim Furkan hocam. telefon kavgaya girmiş kedi gibi :) bi gözü yok :) Emeklerinden dolayı Allah senden razı olsun. nokia yı hiç sevmem aslında (gerçi çok kullanmışlığımız var ama :D ) ama bu senin romu gördüm ve ucuza bi 5530xm buldum. telefonda lazımdı. aldığımın 1. günü kurdum zaten bunu :)

AU Production

AU Production

Üye
Ve yükleyebildim. Çok güzel bir CFW ellerine sağlık. Yalnız mesajlarda biraz problem yaşıyorum. 5800'ın orijinal mesaj menüsüne alıştığım için, mesaj yazımını bitirdikten sonra onaylama butonu yerine sürekli klavye seçim tuşuna basıyorum :) Başka sorunum yok. Ona da zamanla alışacağım zaten. CFW için tekrar sonsuz teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
"Nokia 5530 kullanıcıları için tuş ışıklarını düzeltme yaması" konuya eklendi. Şimdilik flashlı versiyonunu ekledim. Yapabilirsem SIS yüklenebilir haline getirip tekrar upload edeceğim.

Ve yükleyebildim. Çok güzel bir CFW ellerine sağlık. Yalnız mesajlarda biraz problem yaşıyorum. 5800'ın orijinal mesaj menüsüne alıştığım için, mesaj yazımını bitirdikten sonra onaylama butonu yerine sürekli klavye seçim tuşuna basıyorum Başka sorunum yok. Ona da zamanla alışacağım zaten. CFW için tekrar sonsuz teşekkürler

Yeni nesil klavye, alışman çok iyi olur :) Bende zorlanıyordum alıştım ;)

çok teşekkür ederim Furkan hocam. telefon kavgaya girmiş kedi gibi bi gözü yok Emeklerinden dolayı Allah senden razı olsun. nokia yı hiç sevmem aslında (gerçi çok kullanmışlığımız var ama ) ama bu senin romu gördüm ve ucuza bi 5530xm buldum. telefonda lazımdı. aldığımın 1. günü kurdum zaten bunu

Yamayı yayınladım, yalnız flash gerekiyor şimdilik. Henüz denemedim ama oluyorsa flashsız yüklenebilir hale getirmeye çalışacağım. 5530'um olmadığı için bu noktayı kaçırmışım. Te dh dan buraya gelmişin. Ayrıca teşekkür ediyorum.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
usta ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir fw olmuş çok beğendim ama tek sounum fotoları gösteremiyorum yamayı elle de kurdum rofs2 ye de attım olmadı bir türlü bi çaresi ok mu bunun ?

ysatxE

ysatxE

Üye
Bana Bu Mavi Yıldızlı Temayı Verirmisin Lütfen. ??

maxifunk

maxifunk

Üye
3 Satırlı büyük N8 klavye yaması olmadı sanki nasıl etkinleştirebilirim acaba nfe de düzgün yüklediğime eminim?

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
Furkan hocam o yamayı uyguladım ama flashlarken cmd17 block diye birşey çıkıyo tamam a basıyorum flash duruyo. telefonsa geri açılabiliyor. tam burada hata veriyor

Searching for phone...Found
No write data, skiping write...
Sending RAW loader...
Using ç}§á012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting..........PUBKEYS already sent...

edit1: sıkıntı telefonda flashtan sonra tekrar tanıttım ama tam yüklememiş driverları. normal yazılımda da aynı hatayı verdi

edit2;: en baş aklıma geleni yapsaydım sıkıntı yokmuş. usb kablosu :D htcninkini kullanınca yemedi :D

edit3(son): ya şimdi hocam nasıl desem. tuş kilidini kapatıyorum. yeşil tuş böyle ağırdan ağırdan kapanıyo. bu seferde çok yandı :D yoksa normalimi bu :D ama hepsi aynı şekilde yavaşan gitse daha iyiydi. kırmızı ve menü tuşu :D

bjk190319033

Üye
Dostum cfwyi flashlarken telefon kapalımı yoksa açıkmı durcak?Kapalı olcaksa ilk başta telefonu bilgisayara tanıttıktan sonramı kapatcaz? Biraz burayı açıklarmısın.

serkan0188

Üye
usta eline sağlık çok güzel bir şeye benziyor yalnız ben bu cfw yi yükleyemiyorum telefon 5230 hafıza kartı ve telefona format attım yazılım v.50.01 win 7 kullanıyorum jaf programı vista olarak bilgisayarda çalışmıyor GO ya bastığımda cannot create winscard.dll diyor bende bilgisayardan uyumluluk sorununu gider dediğimde xp den güzel açılıyor fakat CNT ve PPM birlikte sönük vaziyette kalıyor bu şekilde flaşlamaya çalıştım telefonu buldu ama flaşlamayı başlatamıyor sorun büyük oldu sanırım inşallah bi çözümü vardır :S şimdiden teşekkürler...

kralserdar

Üye
Şuan yükledim. Genelde yorum yazmam konulara ama o kadar güzel oldu ki bi yorumumu iliştireyim dedim. Çok güzel tavsiye ederim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
usta ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir fw olmuş çok beğendim ama tek sounum fotoları gösteremiyorum yamayı elle de kurdum rofs2 ye de attım olmadı bir türlü bi çaresi ok mu bunun ?

Hafıza kartından sistem klasörlerini sil. Hard format at. Yamayı yüklemeden önce c2z yamasını etkinleştir. Eğer c2z yaması hatalıysa Symbian uygulama paketinden C2Z Maker'i kur oradan c2z yamasını oluştur. Oluşturulan yamayı Patches klasörüne taşı ve değiştir. Ardından tekrar c2z yamasını etkinleştir. Yama etkin iken yamayı kur. Telefonu yeniden başlat.

Bana Bu Mavi Yıldızlı Temayı Verirmisin Lütfen. ??

Önceki mesajlarda adresini yazmıştım.

3 Satırlı büyük N8 klavye yaması olmadı sanki nasıl etkinleştirebilirim acaba nfe de düzgün yüklediğime eminim?

QWERTY'nin üzerinde 1234... kısmı yoksa yama çalışmış demektir. Yamayı mod uygular gibi Nokia Firmware Editor ile Rofs'a uygulayacaksın.

edit3(son): ya şimdi hocam nasıl desem. tuş kilidini kapatıyorum. yeşil tuş böyle ağırdan ağırdan kapanıyo. bu seferde çok yandı :D yoksa normalimi bu :D ama hepsi aynı şekilde yavaşan gitse daha iyiydi. kırmızı ve menü tuşu :D

Beklemede ışığı kapalı mı acaba?

Dostum cfwyi flashlarken telefon kapalımı yoksa açıkmı durcak?Kapalı olcaksa ilk başta telefonu bilgisayara tanıttıktan sonramı kapatcaz? Biraz burayı açıklarmısın.

Telefonu Ovi Suite'e tanıttıysan flashlama işlemini yaparken telefon kapalı tutacaksın. Konuyu verilen sıralamalara göre takip edersen sorunsuz kurabilirsin CFW yi.

usta eline sağlık çok güzel bir şeye benziyor yalnız ben bu cfw yi yükleyemiyorum telefon 5230 hafıza kartı ve telefona format attım yazılım v.50.01 win 7 kullanıyorum jaf programı vista olarak bilgisayarda çalışmıyor GO ya bastığımda cannot create winscard.dll diyor bende bilgisayardan uyumluluk sorununu gider dediğimde xp den güzel açılıyor fakat CNT ve PPM birlikte sönük vaziyette kalıyor bu şekilde flaşlamaya çalıştım telefonu buldu ama flaşlamayı başlatamıyor sorun büyük oldu sanırım inşallah bi çözümü vardır :S şimdiden teşekkürler...

Konudaki 5230 için v50.0.001 Rofs2 ve v50.0.001 Core linklerini indirdin mi? Eğer indirdiysen bu iki ayrı arşivi tek klasörde toplayacaksın. Daha sonra bu dosyaları konuda yazdığı gibi RM-588 klasörüne atıp öyle flashlama yapacaksın.

Şuan yükledim. Genelde yorum yazmam konulara ama o kadar güzel oldu ki bi yorumumu iliştireyim dedim. Çok güzel tavsiye ederim.

Teşekkürler arkadaşım güle güle kullan.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam peki bunu rofs2 ye gömmek için ne yapmam lazım öyle uğraşmak istemiyorum sürekli ya

Üst Alt