ne güzel konuşuyoduk ortam bozuldu yaw :islik
l'm NowOrNewer Üye greenmile' Alıntı: lan kamil gece yarısı dolunay mı çıktı sen böyle erkekleştin Genişletmek için tıkla ... yurrt dışında ama adam turkcell vodafone kullanıyo.
greenmile' Alıntı: lan kamil gece yarısı dolunay mı çıktı sen böyle erkekleştin Genişletmek için tıkla ... yurrt dışında ama adam turkcell vodafone kullanıyo.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap l'm NowOrNewer' Alıntı: yurrt dışında ama adam turkcell vodafone kullanıyo. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:56:06 ---------- Yazıldı @ 01:55:49 ---------- Pondusss' Alıntı: Hoşgeldin enver Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
l'm NowOrNewer' Alıntı: yurrt dışında ama adam turkcell vodafone kullanıyo. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:56:06 ---------- Yazıldı @ 01:55:49 ---------- Pondusss' Alıntı: Hoşgeldin enver Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
l'm NowOrNewer Üye kingmor' Alıntı: arkadaşla benim bi sorunum yok siz halledin sorununuzu Genişletmek için tıkla ... sen kenarda dur kardeşim benim senle sorunum yok
kingmor' Alıntı: arkadaşla benim bi sorunum yok siz halledin sorununuzu Genişletmek için tıkla ... sen kenarda dur kardeşim benim senle sorunum yok
l'm NowOrNewer Üye Tuba_erva' Alıntı: merhaba .d Genişletmek için tıkla ... waow kimler gelmiş mahsum üye banlatıcısı.
Tuba.Erva Üye l'm NowOrNewer' Alıntı: waow kimler gelmiş mahsum üye banlatıcısı. Genişletmek için tıkla ... ıltıfat ettnız tesekkür ettım
l'm NowOrNewer' Alıntı: waow kimler gelmiş mahsum üye banlatıcısı. Genişletmek için tıkla ... ıltıfat ettnız tesekkür ettım
greenmile Üye l'm NowOrNewer' Alıntı: _l_ daha sabaha kadar vakit var yeğen. Genişletmek için tıkla ... bak ben böyle sakin değilim de şurdaki bi kaç kişi için ağzımı tutuyorum yoksa hayatında duymadığın sözleri işitirsin bence onlara dua etmen lazım
l'm NowOrNewer' Alıntı: _l_ daha sabaha kadar vakit var yeğen. Genişletmek için tıkla ... bak ben böyle sakin değilim de şurdaki bi kaç kişi için ağzımı tutuyorum yoksa hayatında duymadığın sözleri işitirsin bence onlara dua etmen lazım
Kingmortall Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk cümletten .) Genişletmek için tıkla ... burası karıştı yine general olacam birazdan
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk cümletten .) Genişletmek için tıkla ... burası karıştı yine general olacam birazdan
greenmile Üye l'm NowOrNewer' Alıntı: gel gel gene mahsum bir üyeyi banlat. Genişletmek için tıkla ... banlancan zaten senin doğmasına ihtimal vermediğim torunun bile banlanacak bu forumdan
l'm NowOrNewer' Alıntı: gel gel gene mahsum bir üyeyi banlat. Genişletmek için tıkla ... banlancan zaten senin doğmasına ihtimal vermediğim torunun bile banlanacak bu forumdan