Nokia E5 wireless sorunu acil ?

Sponsorlu Bağlantılar

sky2007

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E5 wireless sorunu acil ?
Wireless önceden çok güzel kullanıyordum telefonu hatsız moda aldım hatsız modda wirelessden nete girmeyi denedim olmadı daha sonradan telefon modemi görmemeye başladı wireless ağ bulmuyor arada bi bulsada bağlantı kesiliyor sorun nedir ne yapmam gerek ? ağı görmüyor

Wifilobi

Üye
Wireless önceden çok güzel kullanıyordum telefonu hatsız moda aldım hatsız modda wirelessden nete girmeyi denedim olmadı daha sonradan telefon modemi görmemeye başladı wireless ağ bulmuyor arada bi bulsada bağlantı kesiliyor sorun nedir ne yapmam gerek ? ağı görmüyor

Modemde Sorun Olabilirmi ? başka modem olan bi yerde deneyebilirsin

mstf_l

mstf_l

Üye
Modem de degil ise bir deformat atmayı dene

fireman87

fireman87

Üye
Bendede olmustu bu sorun fast format ile halletmiştim.

sky2007

Üye
    Konu Sahibi
Başka modemde denedim oldu evdeki modemdeki telefonla bağlantısını sildim tekrar yaptım şuan görüyor bağlanabiliyorum bakalım ilerde sorun olur mu
Fast format nedir ? nasıl atılıyor ve onu yapınca telefonda neler oluyor ? yüklediklerim siliniyormu yani

Wifilobi

Üye
Başka modemde denedim oldu evdeki modemdeki telefonla bağlantısını sildim tekrar yaptım şuan görüyor bağlanabiliyorum bakalım ilerde sorun olur mu
Fast format nedir ? nasıl atılıyor ve onu yapınca telefonda neler oluyor ? yüklediklerim siliniyormu yani

Telefona format atmak sanıldığı gibi zor birşey değildir.

İlk önce Telefonumuzun cihaz hafızasında ne var ne yok kontrol ediyoruz.

Çünkü format işlemi sırasında Telefonda sizin tarafınızdan yüklenen tüm melodiler,oyunlar,programlar vs. silinecektir.

Ayrıca Telefon Rehberide silinir. O yüzden kayıtların Sim Kartta olmasına dikkat edelim.

Saydıklarımdan sonra telefonumuz normal durumdayken *#7370# ye basın.

Size bir soru soracaktır Evet e basıp işleme devam edin.

Telefona format attıktan sonra telefonunuz kapanıp açılacaktır.

Ve böylelikle Telefona Format Atma işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız...

©®By Wifilobi®©

----------Eklendi @ 21:01:31 ---------- Yazıldı @ 20:58:12 ----------

Bendede olmustu bu sorun fast format ile halletmiştim.

fast Format Nedir :nono:

anılbaran

anılbaran

Üye
fast format diye bisi yok diye biliyom hard format var bide soft format

Takipçi Satın Al

Üst Alt