SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

didemoruç

Üye
WhatsApp uygulaması çalışıyor mu?

bsliali

Üye
tema yüklenmiyor bu telefona kardeş

Playertwo

Üye
facebook uygulamasini girmek istedigimde telefon resetleniyor, yeni yazilimda cikmamis bu telefon icin ne yapmaliyim

bsliali

Üye
facebook uygulamasında bendede reset atıyor opera miniden gir o zaman :)

bsliali

Üye
ben baktım resetliyor sildim gitti herhangi problem olmadı telefonda

read2121

Üye
meraba arkadaşlar yaklaşık bir aydır kullanıyorum bu telefonu memnunum ama...

şöyle bir sorun yaşıyorum internete girişte sayfa yükleniyor diyo bekliyor.... yüklenme bitmiyor devam ediyor ama sayfada açılmıyor... telefonu kapatıp açtıktan sonra rahatlıkla girebiliyorum artık... opera min tavsiyelerinizde buldum ve indirdim aynı sorun ondada var ne yapmam gerek..:(

ultrAslan_bia

Üye
tLf'nu yeni aLdm...fakat 0.facebook a biLE giremiorm...opera'Yı yükLedm fakat en sona doğru geLince internet erişimi yapıLamadı gibisinden bişey çıkıo..yardmcı oLabiLcek war mı?

noumania

Üye
merhaba bu telefonu almayı düşünüyorum ancak mesajlarda sorun cıkıyormus galiba donma res vs gibisinden bilgisi olan ?

mag13

Üye
Bu telefonla avea mobile internet paketimi bilgisayarımda nasıl kullanabilirim?

bsliali

Üye
internet ayarlarında problem var zannedersem 0.facebook sorunsuz açılıyor üstelik operadada hata veriyor diyorsun bi kontrol et istersen

asasin96

asasin96

Üye
beyler ben bu teli 3 ay kullanılmış bir şekilde 150 tl ye aldım sizce uygun mu ??

----------Eklendi @ 13:37:59 ---------- Yazıldı @ 13:17:23 ----------

bu forum da yardım severlerle dolu

Xlore1

Üye
arkadaşlar benim telefonun optick trackpadi(Dokunmatik tuşu)bozuldu basıyo enter şeklinde çalışıyo ama sağ sol yukarı aşağı yapmyor :X kapatıp açınca kısa süreliğine kendine geliyor nasıl düzeltebilirim acilll..!!!

Bunu nasıl çözdünüz acaba?

Xlore1

Üye
Servis herhangi bir ücret alıyor mu ve yapmaları ne kadar sürüyor acaba?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Garanti varsa almazlar 10-15 gün

minoo

minoo

Üye
Ben de çok memnunum. Bazı arkadaşlar kamerası falan çok kötü demişler ama zaten 2.0 megapixel. Ne bekliyosunz ki 2.0'den :hmmm
Ben sadece wifi ve mesajlaşmak için aldım. Gayet de güzel. Tavsiye ediyorum mesajkoliklere.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

gaspetcan

Üye
arkadaslar benımde bır chat 335ım var ama 1 tane bile tema bulamadım nası yuklebeyebilrim nerden İNDİRİLMELİ ?:dry:

----------Eklendi @ 15:00:01 ---------- Yazıldı @ 14:58:00 ----------

lutfen cevap yazın acil durum tema lazıımmmm lutfen

bsliali

Üye
tema yüklenmiyor kardeş boşuna arama :)

• Beğen
Tepkiler: minoo

Üst Alt