bu mudurAyyyy aayyy ayyy:
cok mutluyumm yubii
yupii..... ben az dolasaym yine arada gelirimm:

ooo bizi de mutlu et hemsire haniiim bzmde hastaligimiz varAyyyy aayyy ayyy:cok mutluyumm yubiiyupii..... ben az dolasaym yine arada gelirimm
:
bak hemsire deme benim acim depresiyo bu seferooo bizi de mutlu et hemsire haniiim bzmde hastaligimiz var

ihh .s pardon .dbak hemsire deme benim acim depresiyo bu sefer![]()
yarasi olan gocunurms die bi soz vardi galibaeviyorum sizi yaagelin derdi skntsi olanlari dnlerimkafam guzel degil valla icmedm
:

biz bsey demeden sen icmedm dynce insanin aklina o soz gelio ister istemzo niyeeee:
hee o bnde de baya bi oluo ama kullanncada kafam yerine gelio .d aman sen kullanma sonra sorusturma yersn filan .dyok ben icmeden kafam guzel oluyo bazenalkol kullanmam ben:
niye yiyim yaa özel hayaymda icerm kime nehee o bnde de baya bi oluo ama kullanncada kafam yerine gelio .d aman sen kullanma sonra sorusturma yersn filan .d
ama zaten kullanmiyorumgerek yok zaten kafam guzel oluyo boyle aradaa.ddbana da oluyo özellikle gece 12'den sonra :d
: niye acepozeline karisan yok olaki etkisi mesai saatine kdr gecmez sonra yanls igne asi filan yaparsn mazallah .dniye yiyim yaa özel hayaymda icerm kime neama zaten kullanmiyorumgerek yok zaten kafam guzel oluyo boyle aradaa.dd----------Eklendi @ 04:17:46 ---------- Yazıldı @ 04:17:16 ----------
: niye acep
len sen hala burdamisinGörüşürüz haftaya cumartesi![]()
güle güle furkanGörüşürüz haftaya cumartesi![]()

evde kimse olmuyo diye herhaldeniye yiyim yaa özel hayaymda icerm kime neama zaten kullanmiyorumgerek yok zaten kafam guzel oluyo boyle aradaa.dd
----------Eklendi @ 04:17:46 ---------- Yazıldı @ 04:17:16 ----------
: niye acep

icmiyorum sorun yokicsemde kendime gelme saatine gore icerimozeline karisan yok olaki etkisi mesai saatine kdr gecmez sonra yanls igne asi filan yaparsn mazallah .d----------Eklendi @ 04:21:03 ---------- Yazıldı @ 04:20:40 ---------- len sen hala burdamisin

göürüşürüz kendini ii bakGörüşürüz haftaya cumartesi![]()