Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
sahi bu mevzu ne yahu mesajları okudum bişey anlamadımnedir bu askerde sevişme mevzusu bana da anlatın.
sahi bu mevzu ne yahu mesajları okudum bişey anlamadımnedir bu askerde sevişme mevzusu bana da anlatın.
1 buck yillk kz arkdsmla ayrlmazdan 2 ay onckri olaydan dolayi yanls anlaslma oldugu icn ayrldk gaayet guzeldi durup dururken olmasi ve cok ters bi zamanda olmasi bni cok etkilediAnlatabilirsin, tabii istersen.
nolsn abi bildgn gbi biraz buruk biraz cokmus biraz bitkin...iyiyim sen nasılsın
ee o da vatani gorevAdam sabah savaşırız demeyi di atlamıyo hani![]()

hayırdır noldu Az önceki asker mevzusu o muydunolsn abi bildgn gbi biraz buruk biraz cokmus biraz bitkin...
Başka nedenler vardır. Abicim aynı acı bende de var1 buck yillk kz arkdsmla ayrlmazdan 2 ay onckri olaydan dolayi yanls anlaslma oldugu icn ayrldk gaayet guzeldi durup dururken olmasi ve cok ters bi zamanda olmasi bni cok etkiledi

vatani görev vay beeee o da vatani gorev![]()
Hem insani, hem vataniee o da vatani gorev![]()

onun bnle alakasi yada bnm onla alakam yokhayırdır noldu Az önceki asker mevzusu o muydu
bnmkini biliosndr ya su eski manita olayi .d arada bi yokluo beni suan yokluo mesela .sbende de var o aciBaşka nedenler vardır. Abicim aynı acı bende de var![]()
ama burda atiyorum butun aciyi stresi sizde oyle yapin..onceden kalma seyler varms birikms gonlunu almak icin supriz yapicaktm ona ertesi gecesi yola ckp yanina gtcektm orda oldgm gun de 16.ayimiz olcakti herseyi ayarlamstm kutlama mekan arkadaslar araba hediyeler flan ama o rtsesi gunu bana zehir oldu ayrldkBaşka nedenler vardır. Abicim aynı acı bende de var![]()
aynen bnde o yuzden burdaym .d .dbende de var o aciama burda atiyorum butun aciyi stresi sizde oyle yapin..
tanidik geldi hikayenonceden kalma seyler varms birikms gonlunu almak icin supriz yapicaktm ona ertesi gecesi yola ckp yanina gtcektm orda oldgm gun de 16.ayimiz olcakti herseyi ayarlamstm kutlama mekan arkadaslar araba hediyeler flan ama o rtsesi gunu bana zehir oldu ayrldk----------Eklendi @ 03:20:01 ---------- Yazıldı @ 03:19:33 ---------- aynen bnde o yuzden burdaym .d .d
daha onceden anlatmismiydin?ewet cok anlattim forumda cnku bnm kmsem yok ;(tanidik geldi hikayendaha onceden anlatmismiydin?
en iyisi odun olmak surpriz falan yapmayacanNedense hep sürpriz hazırlayınca erkekler, kızlar ayrılmış oluyor![]()

hatirladim galiba mekan antalya miydi?ewet cok anlattim forumda cnku bnm kmsem yok ;(
malesef .s bugun faceden de slms bni basta uzldm ama snradan iyi oldu ddmNedense hep sürpriz hazırlayınca erkekler, kızlar ayrılmış oluyor![]()
ewet ewet antalyada dha dogrusu alanyada farktmez yaaen iyisi odun olmak surpriz falan yapmayacan----------Eklendi @ 03:22:35 ---------- Yazıldı @ 03:22:06 ---------- hatirladim galiba mekan antalya miydi?