:d:
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: Selaaaaaaaaaaaaam Genişletmek için tıkla ... a.selam hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:31:52 ---------- Yazıldı @ 00:31:18 ---------- enkazcı' Alıntı: bi enver kardeş war hoşgeldin bu arada bu ne bea tuba_erva greenmile felan yok ya Genişletmek için tıkla ... onlar şu an kavgadalar
Sehriyar' Alıntı: Selaaaaaaaaaaaaam Genişletmek için tıkla ... a.selam hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:31:52 ---------- Yazıldı @ 00:31:18 ---------- enkazcı' Alıntı: bi enver kardeş war hoşgeldin bu arada bu ne bea tuba_erva greenmile felan yok ya Genişletmek için tıkla ... onlar şu an kavgadalar
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: hoşbulduk nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik seni sormalı
Şehriyar Üye minoo' Alıntı: Tabii yaa unutun siz beni Gidiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla ... dur yaav nereye ?
minoo' Alıntı: Tabii yaa unutun siz beni Gidiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla ... dur yaav nereye ?
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Tabii yaa unutun siz beni Gidiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla ... sen unutulacak moderatörmüsün öyle düşünmen hata ----------Eklendi @ 00:36:37 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- greenmile' Alıntı: ben burdayım selamlar Genişletmek için tıkla ... gözümüz yollarda kaldı hocam nerdesin sen ya
minoo' Alıntı: Tabii yaa unutun siz beni Gidiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla ... sen unutulacak moderatörmüsün öyle düşünmen hata ----------Eklendi @ 00:36:37 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- greenmile' Alıntı: ben burdayım selamlar Genişletmek için tıkla ... gözümüz yollarda kaldı hocam nerdesin sen ya
greenmile Üye kingmor' Alıntı: sen unutulacak moderatörmüsün öyle düşünmen hata ----------Eklendi @ 00:36:37 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- gözümüz yollarda kaldı hocam nerdesin sen ya Genişletmek için tıkla ... bazı işlerim vardı da
kingmor' Alıntı: sen unutulacak moderatörmüsün öyle düşünmen hata ----------Eklendi @ 00:36:37 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- gözümüz yollarda kaldı hocam nerdesin sen ya Genişletmek için tıkla ... bazı işlerim vardı da
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: bazı işlerim vardı da Genişletmek için tıkla ... tugba ablam ile kavga işlermi anladım
greenmile' Alıntı: bazı işlerim vardı da Genişletmek için tıkla ... tugba ablam ile kavga işlermi anladım
greenmile Üye kingmor' Alıntı: tugba ablam ile kavga işlermi anladım Genişletmek için tıkla ... tuba ablanla kavgalı değilim o nerden çıktı
kingmor' Alıntı: tugba ablam ile kavga işlermi anladım Genişletmek için tıkla ... tuba ablanla kavgalı değilim o nerden çıktı
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: tuba ablanla kavgalı değilim o nerden çıktı Genişletmek için tıkla ... öyle dedi kodular dolanıyo ortalıkta birinci ağızdan duymak istedim açıklamayı
greenmile' Alıntı: tuba ablanla kavgalı değilim o nerden çıktı Genişletmek için tıkla ... öyle dedi kodular dolanıyo ortalıkta birinci ağızdan duymak istedim açıklamayı
greenmile Üye kingmor' Alıntı: öyle dedi kodular dolanıyo ortalıkta birinci ağızdan duymak istedim açıklamayı Genişletmek için tıkla ... biz takılıyoruz bakmayın bize bura neden bu kadar sessiz :S
kingmor' Alıntı: öyle dedi kodular dolanıyo ortalıkta birinci ağızdan duymak istedim açıklamayı Genişletmek için tıkla ... biz takılıyoruz bakmayın bize bura neden bu kadar sessiz :S
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: biz takılıyoruz bakmayın bize bura neden bu kadar sessiz :S Genişletmek için tıkla ... patron ve tuğba apla yok ondan
greenmile' Alıntı: biz takılıyoruz bakmayın bize bura neden bu kadar sessiz :S Genişletmek için tıkla ... patron ve tuğba apla yok ondan
Şehriyar Üye Bluetoooth' Alıntı: opera mininin kralı geldi Genişletmek için tıkla ... firefox mobile hava mi atiyon
Bluetoooth' Alıntı: opera mininin kralı geldi Genişletmek için tıkla ... firefox mobile hava mi atiyon
Bluetoooth Üye Sehriyar' Alıntı: firefox mobile hava mi atiyon Genişletmek için tıkla ... bekle indiriyim onu