hiç başınız dan anaormal bişey geçtimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ben odamda yatıyorum şimdi anıden koridorun ışığı yanıp sönmeye başladı ben korkmaya başladim evde tek uyanık bendim geciştirdim ablamdır diye sabah ampul gevşemiş :ehe

Bizim Arkadaşta Gecenin Bi Yarısı Cinler Hakkında Yazılar Okuyomuş Aniden Odanın Işığı Yanmış :aman2:

__xXx__

__xXx__

Üye
bizim bi arkadaşta bi ara cinlere kafayı fena taktıydı sonra sıyırmaya başladı gece herkes uyuyunca odasında kendinden başka kimsenin duymadığı konuşmalar ve kahkahalar duyduğunu idda etmişti

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bizim bi arkadaşta bi ara cinlere kafayı fena taktıydı sonra sıyırmaya başladı gece herkes uyuyunca odasında kendinden başka kimsenin duymadığı konuşmalar ve kahkahalar duyduğunu idda etmişti

:aman2: Bu Benim Dediğim Arkadaş Okula Bi Film Getirdi Üç Harfliler Marid Diye Psikolojimizi Altüst Etti Temmuza Doğru Kendime Gelmeye Başladım Ondan Önce Sabah Ezanı Okunana Kadar Oturuyordum Bide Ben Hergün İzliyorum Bunu Diyordu :kotu:

karayel90

karayel90

Üye
Geçen sene ramazan ayında evden çıktım çarşıya gidiyorum önümden bi kadın geldi soluk soluğa kadın kıyafetleri falan da eski neyse sordum ne oldu teyze diye kadın dediki oğlum ekmek alcam çocuklar evde ağlıyor yiyecek bi şey yok ekmek alacak kadar para verebilirmisin dedi tabiii bende para yok teyzeyede aynısını söyedim tamam neyse genede allah razı olsun dedi ve gitti neyse ben biraz yürüdüm ceplerimde para varmı diye 1 lira para çıktı kadınla karşılaştığımız yol uzun düz bir yoldu kadına tam parayı vereyim diye arkamı döndüm bi baktım kadın yok kadın yaşlı çok hızlı giitmiş olamaz daha attığım adımda anca 5 adım falan bu olay beni çok etkilemişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt