Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung galaxy gio
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
patimls
Üye
Konu Sahibi
samsung galaxy gio
arkadaslar galaxy gioyu yenı kullanmaya basladım ama sureklı ınternet kullanım bedelı olarak TLlerımden düşüo kullananlar varsa yardım edebilir mi acaba???
frknbbr34
Üye
benim bir arkadaşım almıştı onu hiç memnun kalmadı fazla kullanışlı deilmiş deiştrdi
blackaid
Üye
ayarlardan kablosuz ve ağlar>mobil ağlar>paket veri kullan kaldır
arkadasın dedıgını yaparsan wifi uzerınden baglanırsın buna ek olarak ayarlar kablosuz mobil ağlar dan sadece 2g yı pasıf durumuna getırırsen 3g de kapalı olur.boylece durduk yere tl gıtmez
androidi herkezın kullanamadıgı bır gerçek sözum sana degıl kardesım sakın alınma ama kullamayıp degıstıren oluyor yıllardır sanbyan a alıskın olmaları ve teknolojı urunlerınden pek anlamayan kısıler
XER01
Üye
Symbian'dan sonra Android'e alışmak benim 2 günümü aldı ondan sonra Symbian tuhaf gelmeye başladı
bende oyle fakat herkez 2 gunde anlıyacak dıye bırsey yok kullanmasını bılmeyene sanbyanda cok kotu gelır android te ios ta
ornegın babama versem benım telefonu gıder cope atar işkenceden baska bırsey olmaz onun ıcın kullanışsızder n73 nu kullanmaya devam eder