Arkadaşlar bu ürünü ciddi ciddi almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım gerekli birşey mi yoksa boşuna israf mı ? Bir de bunun 8x optik zumlu universal modeli var o model mi yoksa n8 için olan modeli mi almalıyım
ben siparisi verdim gelince bakıcam.. herşeyin fazlası zarar derler 6x le 8x arası cok fazla bi fark yok hatta farkedemezsin bile bence.. almısken n8 icin ona özgü olanı al derim.. tabi bu benim fikrim..
ben siparisi verdim az önce bakalım ne zmn gelecek..
Bende öyle düşünüyorum.
Fazla fotoğraf çekmem ama çekince de en iyisi olsun isterim.. Şimdi ben bunu alınca gözle görülür bir fark isterim.. Bu yüzden gerekli mi diye düşünüyorum malum öğrenciyiz 30-35 lira bizim için değerli bir miktar, harcanmaya değer mi diye düşünmeden edemiyorum bu alet için. Sizce almalı mıyım bu aleti? Tek istediğim bu ilk sayfadaki adamın fotoğrafı gibi bir fotoğraf çekebilmek.
yani olacağını sanıyorum, alabilirsin teleskobu, size tavsiye almadan önce
ya paypal account u alamadm ben.. yardım edebilcek biri varmı.. hangi kredikartını denersem deniyim diyo ki this credit card is unavailable to use bla bla .. nie ki yani.. limit filan dolu deil kredikartının spb mobile shell 3d aldim daha 2 gün önce ozaman available idi şimdi neden unavailable ne bu kafayı yedim 1 saat almakla uğraştm şu lanet teleskopu..
+905072714177 bu numaradan benim aldığım kişiyle irtibata geçip sipariş verilirsiniz