uribaju
Üye
Qt dediğiniz olay Telefonu aldığımda ilk program yüklerken indirdiği 13mb lık dosyamı

Qt dediğiniz olay Telefonu aldığımda ilk program yüklerken indirdiği 13mb lık dosyamı

Hard format atınca ovi silinince bunu çalıştırıın hepsini yükle qt falan hepsini yükler. Qt yüklemenin en kolay yolu nokianın bir programının installerli versiyonunu yüklemektir.
sonunda smart installer yazan programlar kendine lazım olan bütün bileşenleri indirir tabiki o anda internet bağlantın olması lazım. Ovi store sanırım en son qt güncelleştirmesini istiyor. Buna göre yüklemiştir.şimdi bu ovi güncellemesini yükleyince qt dosyalarını geri mi yüklmeiş oldum ?başka bi qt yüklemesi yapmama gerek yok yani öyle mi arkadaşım?
o zaman burdaki güncellemeyi yüklediğime göre yüklenmiştir sanırım.peki hangi qt sürümünün yüklü oldu nasıl öğrenebiliriz telden?bir de ovi store da şu anda girip bi uygulama indirdiğimde sorun yok fakat ikinci uygulamayı oviyi kapatmadan yüklemek istediğimde yükleniyor yazısı çıkıp öyle kalıyor ovi hesap sayfası açılıyor ve bendekiler kısmı yükleniyor görüntüsünde kalıyor yani bendekiler bölmünün içinde yuvarlak yükleme simgesi dönp duruyor ve bendekiler listesi yüklenip açılmıyor.bunu nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olabilcek olan var mı?sonunda smart installer yazan programlar kendine lazım olan bütün bileşenleri indirir tabiki o anda internet bağlantın olması lazım. Ovi store sanırım en son qt güncelleştirmesini istiyor. Buna göre yüklemiştir.
Ben mesela fMobi1.3.3 installerli olanı yükledim. O en son QT yi otomatik yükledi. QT sorunum kalmadı
forumda aratırsan qt info die bi program va o versiyonu gösterir. Ama diğer sorunun için bişi diyemicemo zaman burdaki güncellemeyi yüklediğime göre yüklenmiştir sanırım.peki hangi qt sürümünün yüklü oldu nasıl öğrenebiliriz telden?bir de ovi store da şu anda girip bi uygulama indirdiğimde sorun yok fakat ikinci uygulamayı oviyi kapatmadan yüklemek istediğimde yükleniyor yazısı çıkıp öyle kalıyor ovi hesap sayfası açılıyor ve bendekiler kısmı yükleniyor görüntüsünde kalıyor yani bendekiler bölmünün içinde yuvarlak yükleme simgesi dönp duruyor ve bendekiler listesi yüklenip açılmıyor.bunu nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olabilcek olan var mı?
okulda öğretmenine sor bencebu stabil kelimesine de ayar olmaya başladım arkadaş.
google diye birşey varken burdan soruyorsun