romanım tutarmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginzz

enginzz

Üye
galıba

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Tarikat konuları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Ayrıca yok öyle bir şey; şöyle düşünenler olmuş : Kimse okumaz. Hayır, öyle bir okuyan olur ki. İnanın ki Dünya çapında demeyeyim de kitap bütün Türkiye'ye dağıtılsa yani Türkiye'deki 75 milyon insanın hepsinin elinde bu kitap olsa %10-15'i okur. Oran küçük gibi durabilir ama çok büyük bir sayıdır fantastik kurgulu romanlar için. Dostum "gnox", cidden düşünceni ben çok beğendim. Yayımlarsan böyle bir kitabı ilk ben okurum yani okuyan da çok olur meraklanma. Benim arkadaş ortamı böyle kitapları çok okur, filmleri çok izler. Bence kafandaki düşünceyi hayata geçir, başarılar..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tarikat konuları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Ayrıca yok öyle bir şey; şöyle düşünenler olmuş : Kimse okumaz. Hayır, öyle bir okuyan olur ki. İnanın ki Dünya çapında demeyeyim de kitap bütün Türkiye'ye dağıtılsa yani Türkiye'deki 75 milyon insanın hepsinin elinde bu kitap olsa %10-15'i okur. Oran küçük gibi durabilir ama çok büyük bir sayıdır fantastik kurgulu romanlar için. Dostum "gnox", cidden düşünceni ben çok beğendim. Yayımlarsan böyle bir kitabı ilk ben okurum yani okuyan da çok olur meraklanma. Benim arkadaş ortamı böyle kitapları çok okur, filmleri çok izler. Bence kafandaki düşünceyi hayata geçir, başarılar..
senden önce ben okuyacagim. :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
senden önce ben okuyacagim. :D

Gnox'un bilgilerinde Bilecik gördüm sanki. Ben Bilecik'liyim hemşeriyiz giderim ilk bana verir kitabı :aha: Bir de Boston Celtics Fan imzanı (ç)alabilir miyim aşırı Boston fanıyımdır :d:

enginzz

enginzz

Üye
abı ya tutarsa :ehe

Cestus

Cestus

Üye
:eheadam ümit vermiş kayıpalr akarışmış yani BAN YİMİŞ kardaş biz gastamonuluyuk gnoxun bilgiler yanış o benim ilkokul arkadaşımdır şimdi liseyi ben sinop fende okuyorum oda kastamonuda msnden görüşüyoruz bilgileri size ben aktaracam kitap ile ilgili şuan kurguda duraklama yaşamış ben yardım ediyorum ama farmasonlar tarafından öldürülmekten korkuyoruz herneyse size hikayeyi bitirince kaba taslak yazacağım

Necmati

Necmati

Üye
Tutmuş adam kaçmış parayı görünce :)

• Beğen
Tepkiler: enginzz
enginzz

enginzz

Üye
koseyı dondu

Utku

Utku

Üye
Ban:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt