romanım tutarmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnox

Üye
    Konu Sahibi
romanım tutarmı
arkadaşlar fantastik roman kurguluyorum. dedektif olmak isteyen birgenci bir kitapla değişen hayatı tanrı olma isteği ve kitabın şifrelerini çözmesi o güçleri isteyen büyük bir örgüt piramitlerde başlayıp dünyanın merkezinde biten bir roman olcak ama kitabın son cümlesi öyle bir sarsacakki kitabı gerçek hayattan esinlenerek yazacağım gerçek kaynaklardan öğrendiğim bilgilerle yazacağım. ilk başına bu sadece bir kurgudur gerçekle alakası yoktur yazacağım Kuran da geçen dabbe tül arz ın ne olduğunu araştırmalarım sonucu buldum ayrıca dünyanın çekirdeği olmadıgınıda öğrendim
ayrıca kendi uydurduğum bazı şeyleri kullandım kurgum tam bitmedi kaba taslak hazır daha yazmadım kafamda kurguluyorum 1.gün 2. gün diye yazacağım sizce tutarmı ?birde adına ne koyayım bir türlü bulamadım?

greenmile

greenmile

Üye
tek sen mi okuyacaksın peki?

• Beğen
Tepkiler: enginzz ve Mareşal

gnox

Üye
    Konu Sahibi
adam gibi bi soru sorduk adam gibi cevap bekliyoruz kardeşim

Burak

Üye
tutmaz. Kimse o tür kitaplar okumaz.
Ayrıca o tür kitap yazmayı dabbe fılmının yapımcısı hasan karacadag denemıstı.
Ancak yazamadı, yazdırılmadı bosuna hapse gırdı. Tarıkat kurmakla suclandı. Bu yuzden bu kıtaplar bana sacma gelıyor.
Ve tutmaz.

greenmile

greenmile

Üye
adam gibi soruyorum zaten bastıracak mısın?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben çok severim böyle kitapları. :)

gnox

Üye
    Konu Sahibi
hep amerikanın oyunları hayatın ışıkları yanınca tutmuş onda tarikat yoktu ama çok büyülemişti beni bir günde bitirmiştim hapismi ?yuh artık bilim kurgu yazıp hapsemi girmiş

----------Eklendi @ 19:22:52 ---------- Yazıldı @ 19:22:04 ----------

valla kendim okumak için bile yaza bilirim ama bastırmam bir iki kişiye okuturum bepğenirlerse belki ilerde

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hep amerikanın oyunları hayatın ışıkları yanınca tutmuş onda tarikat yoktu ama çok büyülemişti beni bir günde bitirmiştim hapismi ?yuh artık bilim kurgu yazıp hapsemi girmiş----------Eklendi @ 19:22:52 ---------- Yazıldı @ 19:22:04 ----------valla kendim okumak için bile yaza bilirim ama bastırmam bir iki kişiye okuturum bepğenirlerse belki ilerde
ben okurum :)

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

gnox

Üye
    Konu Sahibi
sana ö.mden yollayım kaba taslak bepğenirsen yazacam :D

0live456

Üye
Ben de şiir kitabı bastıracağım hayalinse hiç düşünme çıkart.Paran varsa 1000-2000 lira ver yayınevine bassınlar dağıtsınlar gerek sanalda gerek real'de satsınlar kitabını.Haa param yok diyorsan bir matbaa'ya da bastırabilirsin.

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşım zaten adam gibi bir cevap verilmiş hatta soru sorulmuş sert yapma:oke:----------Eklendi @ 23:51:08 ---------- Yazıldı @ 23:50:45 ----------dett leenn kandırma milleti ponduç :ehe
biraz yazıp gönderdi güzel valla. :) yeni dan brown olacak bu :D

----------Eklendi @ 23:58:00 ---------- Yazıldı @ 23:57:24 ----------

sana ö.mden yollayım kaba taslak bepğenirsen yazacam :D
cevapladım:oke:

• Beğen

Mareşal

Üye
biraz yazıp gönderdi güzel valla. :) yeni dan brown olacak bu :D

----------Eklendi @ 23:58:00 ---------- Yazıldı @ 23:57:24 ----------

cevapladım:oke:

inşallah başarılı olur kardeşim ne diyeyim :oke:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Kitabını merak ettim :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt