Nazy
Üye
aaa bu hala duruyomu
asla bir moderatore sallamasyon yapmamalıydım herşeyi biryerlerden bulup yüzümüze vuruyorlar

aaa bu hala duruyomu

yok ya kimseye gonderme yapmiyorumbirine göndermemi yapıyorsun sabah senidemi uyandıracaklar![]()

aaa bu hala duruyomu
asla bir moderatore sallamasyon yapmamalıydım herşeyi biryerlerden bulup yüzümüze vuruyorlar![]()

iyş geceler ne gecesi günaydındepresyona gresm varaz dolanp ckayimiyi geceler![]()

sanada yahu sohbet olunca bazen saati farkedemiyor insanFizy Nazy unuttrma bir ara alayım yine ifadeni. Çoktandır oynamıyoruzBen de çıkıyorum artık. Sabah oldu. Saat 6'dan sonra yazmayın yahu uğraştırmayın beni
İyi geceler herkese
![]()

ne demek bu??sanada herkes gittimi![]()
Herkese iyi sabahlar deyip el sallamışsın Aşık bu ne demekne demek bu??
Herkese iyi sabahlar deyip el sallamışsın asıl bu ne demekne demek bu??
Herkese iyi sabahlar deyip el sallamışsın Aşık bu ne demek----------Eklendi @ 04:59:41 ---------- Yazıldı @ 04:59:21 ---------- Herkese iyi sabahlar deyip el sallamışsın asıl bu ne demek
herkeze iyi sabahlar diliyorum demek 
doğru ya sen burdan hiç çıkmıyordun unutmuşumherkeze iyi sabahlar diliyorum demek
![]()
:yarın son. Sonra beni göremezsin.doğru ya sen burdan hiç çıkmıyordun unutmuşum:

hayırdır nereye yolculukmu varyarın son. Sonra beni göremezsin.![]()

okul bir yolculuksa evet, yolculuk var .hayırdır nereye yolculukmu var
okul için daha erken değilmi yolculuk nereyeokul bir yolculuksa evet, yolculuk var .
2 hafta var.okul için daha erken değilmi yolculuk nereye