Ram 4gb ama yarım gb si görünmüyor
evet tam 4 gb ram war ama işletim sisteminden memnunum
walla sagol ercan kardeş piyasada 64 bit download warmı sürüme çevirebileceğim
32 bit kullanıyodum zaten.yorumları görünce denemek için yükledim.dogru cokda kötü deil ama 32 bit kullanman daha iyi olur![]()
bide laptopta kullanıyorum.o yüzden de olabilir.Zaten 2 gb ram ile 64 bit önerilmiyor.
64 bit kullanacaksan en az 4 gb ramin olacak. Verimli kullanabilmek açısından.
Bende şu an 2 gb ram ile 64 bit işletim sistemi kurulu. Ancak 3 güne kadar servise vermiş olduğum 2 gb rami de alacağım için sorun olmayacak.
Hatta bu şekilde bile kasmadan, rahat bir şekilde kullanabiliyorum.
bide laptop kullanıyorum.o yüzden de olabilir.
chipsetin driverını kurmamışım o yüzden kasıyomuş.şu an hiç kasmıyo.hatta 32 bitten daha hızlı diyebilirimLaptoplar hakkında pek bir bilgim yok ama kuzenimin laptopunda 3 gb ram - 64 bit işletim sistemi kasıyordu.

Oldukça iyi bir bilgisayar, özellikle E7500'e OC yapıldığında uçuyor fakat su soğutmalı bir kasa alırsan bunu yapmanı tavsiye ederim, diğer türlü tehlikeli olabilir. RAM'in sanırım 4 GB, 4 GB'i tamamen kullanabilmen için Windows 7'yi 64bit yapmanı öneririm veya Windows Server de olabilir fakat tabi ki de Windows 7 yüklemelisin. Ekran kartının Asus olması da tabi ki büyük handikap fakat 4850 olsa daha iyi olabilirdi, 4670 ile arasında çok büyük bir fiyat farkı yok diye biliyorum. 2 sene en iyi oyunları kaldırır bence, ama bir ara ekran kartı değiştirmen söz konusu olabilir, saygılar![]()
Dipnot : Sitemizde PC Donanım forumu var, konuyu buraya açabilirdin.