arkadaşlar bi yardım edin bana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım edin bana
arkadaşlar aslında nasıl diyim kafam çok karışık konuyu açma gereği duydum ve açtım bana yardım edin ben konuşmayı pek sevmem sessizim yerine göre konuşurum azım laf yapmaz ve bu nedenle arkadaş edinemiyorum aslında sebebide var konuşma bozuklugum var heycanlanınca takılıyorum arada bi arkadaş edinemiyorum sessiz birisiyim bu huyumu nasıl yenebilirim nolur bi el atın konuya be :ağlarım:

greenmile

greenmile

Üye
cik sokaga onune gelen ilk kisiye selam nasilsin de ciddiyim agzin laf yapsin utanma skilma cekinme

----------Eklendi @ 00:06:44 ---------- Yazıldı @ 00:04:05 ----------

Bak sessiz durursan hep karsidan birseyler beklersen olmaz ozguven sahibi ol azcik

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
cik sokaga onune gelen ilk kisiye selam nasilsin de ciddiyim agzin laf yapsin utanma skilma cekinme

heycanlanınca takılmalar oluyo bende küçükken ozamanın çocuk aklı işte hayalet kıyafeti giyen bi adam birden karşıma çıktı çok korkmuştum ogün bugundur var heycanlanınca konuşmam bozuluyo acıkcası konuşmak istemiyorum

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Önce aynanın karşısına geç ve konuşmaya çalış kendinle. Sorunlarını anlat kendi kendine. Zamanla başka konulardan konuş. Gelişme olacaktır.

greenmile

greenmile

Üye
heycanlanınca takılmalar oluyo bende küçükken ozamanın çocuk aklı işte hayalet kıyafeti giyen bi adam birden karşıma çıktı çok korkmuştum ogün bugundur var heycanlanınca konuşmam bozuluyo acıkcası konuşmak istemiyorum
Takil ya ne olacak kimse gulmez sana kardes karsindaki insansa gulmeyecektir sana, ama bak solakta gordugun birine laf atma konusunda son derece ciddiyim.Heyecanlanacak ne var onu da anlamiyorum o insan degil mi yani bu konilari gorunce gercekten kiziyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Takil ya ne olacak kimse gulmez sana kardes karsindaki insansa gulmeyecektir sana, ama bak solakta gordugun birine laf atma konusunda son derece ciddiyim.Heyecanlanacak ne var onu da anlamiyorum o insan degil mi yani bu konilari gorunce gercekten kiziyorum

bişey yok ama işte ne edersin o adama şimdi ne kadar çok sövüyorum bi bilsen :off:

greenmile

greenmile

Üye
Önce aynanın karşısına geç ve konuşmaya çalış kendinle. Sorunlarını anlat kendi kendine. Zamanla başka konulardan konuş. Gelişme olacaktır.
Aynanin karsisinda ne yapacak ya? Diger insanlarin ondan farkli olmadigini bi kavrasinn yeterli

fnldstntn

Üye
sende öz güven eksikliği var kandine güvenmen gerek zincirlerin kırman gerek ....

greenmile

greenmile

Üye
bişey yok ama işte ne edersin o adama şimdi ne kadar çok sövüyorum bi bilsen :off:
Kardesim bu hayatta ne dilsizler var cok mu kotu durum yani?

----------Eklendi @ 00:15:25 ---------- Yazıldı @ 00:14:25 ----------

Kendimi ovmuyorum ama krali gelsin bi gram heyecan olmaz rahatim sende rahat ol

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
okuldayken bile çok çektim kitap falan okumazdım sınıfa karşı heycanlanıyodum sakinde olamıyodum nabızım hızlı atıyodu falan ben geçer dedim ama kaldı :ağlarım:

greenmile

greenmile

Üye
Ah be kardes boyle uzulunce gecer mi saniyorsun,senden daha kotu.haldekileri dusun? Kiz arkadasin var mi senin

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
greenmile

greenmile

Üye
Onu nasil heyecanlanmadan buldun

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş tanıştırdı ben bulmadım :hmmm acayip sessizim ya bu huyumu aşmam lazım yoksa onuda kaybedecem

greenmile

greenmile

Üye
Allah yardimcin olsun

'Patron

'Patron

Üye
dostum. bende de vardı o . hiç tanımadığım bırıyler bı kızla yada . hiç konusamaazdım. sonra 4-5 tane kız kanka edındım onlarla takıldım ve alıştım sımdı gıderım konusurm hıç heyecanlanmam. snde arakdaşlarnla gez toz alemlere takıl ortamlara gir , sosyal olursan kurutulursun.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
dostum. bende de vardı o . hiç tanımadığım bırıyler bı kızla yada . hiç konusamaazdım. sonra 4-5 tane kız kanka edındım onlarla takıldım ve alıştım sımdı gıderım konusurm hıç heyecanlanmam. snde arakdaşlarnla gez toz alemlere takıl ortamlara gir , sosyal olursan kurutulursun.

iyi güzel diyosunda hiç samimi oldugum arkadaşım yok :hmmm

'Patron

'Patron

Üye
bak ne yazmısım.
hiç konusamaazdım. sonra 4-5 tane kız kanka edındım onlarla takıldım ve alıştım
edın dostum. arkadas edın. erkekden de utanılmaz kı. samımı olmasanda olur enazından bı arkadasın vardır. once onla samımı ol sonra onun arkadaslarıyla sonra baskalarıyla..

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bak ne yazmısım.

edın dostum. arkadas edın. erkekden de utanılmaz kı. samımı olmasanda olur enazından bı arkadasın vardır. once onla samımı ol sonra onun arkadaslarıyla sonra baskalarıyla..

peki ağzım nasıl lafyapar sessizim yaşadıgım ortam sessiz olmamı sağladı saolsun

'Patron

'Patron

Üye
işte ınsanın kendını geliştirmesinden kendını aşmasından guzel bişey varmı. bunu yapcağına ınanırsan. yaparsın. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...