Telefon önerisi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi yardım
Bir arkadaşım max.500 liraya kadar teknosadan telefon alacakmış bana sordu ben de pek anlamadığım için size danışmak istedim.

Özellikler şu şekilde ;

*Max. 500 lira
*teknosadan olacak
*Kaydır kapaklı q klavyeli
*Kamera min. 3.2mp olacak
*Kasmayan telefon olacak

Arkadaş bu şekilde istedi yardımlarınız için teşekkürler :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teknosadan alma çok pişman olursun ben aldım çok pişman oldum sony ericsson xperia x8 var q klavyeli seçenek yok kardeşim 100 daha koy c6 01 al ben çok memlunum söyledikleri gibi kötü değil

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım alacakmış teknosadan indirim çeki varmış o yüzden mecburen teknosa :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Samsugn corby pro

Okeanus

Okeanus

Üye
teknosadan alacaksa bile bu indirim cekini telefonda kullanmamalı bence. teknosa telefonda cok fazla kazık. e63 olabilir.

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Kingmor'un önerisini söyledim onda karar kıldı 100 daha verip c6-01 alacakmış.Teşekkürler kingmor :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayırlı olsun. c6 01 güzel telefon. :)

XER01

XER01

Üye
Teknosa'nın huyudur bozuk ürünleri bol satar dikkat edin.

Hayırlı olsun tercihiniz :)

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

umut681

umut681

Üye
xperia x10 mini pro olacak ama teknosada vardı sanırım tam istediğin özellikler mevcut.

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşına sylede kutuyu açtırıp cihazı kontrol ettirsin diğer arkadaşların dediği gibi bozuk malı çok satar teknosa ve değiştirirkende birçok sıkıntı çıkarıyor

• Beğen
Tepkiler: XER01
XER01

XER01

Üye
arkadaşına sylede kutuyu açtırıp cihazı kontrol ettirsin diğer arkadaşların dediği gibi bozuk malı çok satar teknosa ve değiştirirkende birçok sıkıntı çıkarıyor

Biraz bağırınca anında yepyeni kutu ürün geliyor :ehe

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Peki söylerim arkadaşlar teşekkürler :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Kingmor'un önerisini söyledim onda karar kıldı 100 daha verip c6-01 alacakmış.Teşekkürler kingmor :)

hayırlı olsun gerçekten güzel telefon kamerası hızı ekran kalitesi özellikle dokunmatik kalitesi çok iyi :) inşallah memlun kalır arkadaşın

__xXx__

__xXx__

Üye
Biraz bağırınca anında yepyeni kutu ürün geliyor :ehe
vallaha ben geçenlerde kendime laptop soğutucu aldım çalışmıyordu geri vermeye gittim mırın kırın ettiler elimizde başka ürün yok dediler biraz sert çıkıştım falam ama adamların umrunda olmadı beğenmiyorsan almasaydın dediler güya müdürlerine de şikayet ettim ama adam bni takmadı bile

XER01

XER01

Üye
vallaha ben geçenlerde kendime laptop soğutucu aldım çalışmıyordu geri vermeye gittim mırın kırın ettiler elimizde başka ürün yok dediler biraz sert çıkıştım falam ama adamların umrunda olmadı beğenmiyorsan almasaydın dediler güya müdürlerine de şikayet ettim ama adam bni takmadı bile

Müşteri hizmetleri çok ilgili bu konuda, onlara bildirseydiniz.. Bir de mağazadan mağazaya değişiklik gösteriyor tutumları. Bir mağazasında anında iade alırken ötekinde mağazayı yıkmak geriyor iade için.

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle kamerasını ve hd video çekim özelliğini beğendi arkadaş alınca fikirlerini yazarım buraya :)

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha kardeşim benim iki telefonumdan biri c6-01 diğeride c7 c601 i elime alınca c7 ye fazla para vermenin anlamsız olduğnu düşünmeye başladım teknik olarak neredeyse aynılar aralarında bi nfc bir de depolama hafızası farkı var c6-01 çok kaliteli bir cihaz kamerası olsun ekran kalitesi olsun hızı olsun çok iyi bence yeterince tatmin edici şimdiye kadar bir kere reset attı oda çok fazla uygulamayı aynı anda çalıştırdığım içindi ondan başka bi sıkıntı çekmedim o telefondan(kilitlenme yavaş çalışma vs)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve 0live456

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Olsun o kadar da ya bilgisayarda da fazla uygulama açarsan kasar makina normalidr yani :)

'Patron

'Patron

Üye
bende x10 mini pro dicektım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt