Galaxy Ace Almayı Düşünüyorum Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Almayı Düşünüyorum Ama...
İyi günler. Telefon almayı düşünüyorum Gio ile Ace arasında kaldım. Çok fotoğraf çeken birisi değilim fakat telefonda çok kurcalarım uygulama kullanırım vs. Ace'i araştırdım çok sorunu var diyorlar SOD sorunu falan demişler korktum sorayım dedim. Gio ise daha küçük ekran kamera mp az flash'ı yok. Sizce ne yapmalıyım 600lira civarından fazla veremem ve kesinlikle android alacağım başka telefon olsa bile.

Teşekkürler.

XER01

XER01

Üye
Huawei Ideos X5 i düşünür müsünüz ? 800 mhz işlemci ve bu iki cihazdanda iyi grafik işlemci içeriyor.

oguz1721

Üye
bende ace var ma hiç sod olayı yaşamadım 3-4 aydır kullanıyorum ama huaweide kaldı benim aklımda aslında daha ucuz ve aynı özellikte diyorlar

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ideos X5 i düşünür müsünüz ? 800 mhz işlemci ve bu iki cihazdanda iyi grafik işlemci içeriyor.

bir çok üst düzey android kullanıcısıyla konuştum kesinlikle X5 alma dediler. Nokia zaten android olmadığı için düşünmüyorum. teşekkürler

bende ace var ma hiç sod olayı yaşamadım 3-4 aydır kullanıyorum ama huaweide kaldı benim aklımda aslında daha ucuz ve aynı özellikte diyorlar

Huawei markasından dolayı ısınamadım bozulursa vs. servislerde uğraşmak istemiyorum zaten M620'den çok çektim. teşekkürler

kpln04

kpln04

Üye
Valla kardeş gio 3 ace 5 mp aralarında da fiyat fazla bence 2 mp için ace almaya değmez ya gio ya da x5 e bak derim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ace bence o parayı haketmiyor 700 lira civarında onun yerine daha güzel modellere bakabilirsin mesela wawe 2 huawei ideos c6 01 v.s

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
ace bence o parayı haketmiyor 700 lira civarında onun yerine daha güzel modellere bakabilirsin mesela wawe 2 huawei ideos c6 01 v.s

bende kesin ACE'de karar kılmıştım ama sayfalarca yüzlerce sorun okudum korktum soğudum telefondan sorunlu bir telefona o kadar para verilmez diye düşündüm hemde sorunlu telefon geldiği zaman serviste kabul etmiyormuş. Gio'yu biraz daha inceleyeyim şuan ilk seçenekte o duruyor. Nokia Android'e geçmediği sürece zaten nokia'dan akıllı telefon almam.

estorak

estorak

Üye
Kardeşim ben de 2 telefon arasındayım Ace daha çekici geliyor bana ama sen kamera önemsiz diyorsan Gio al yani ben test ettim dokunmatiği felan güzel ikisininde...

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben de 2 telefon arasındayım Ace daha çekici geliyor bana ama sen kamera önemsiz diyorsan Gio al yani ben test ettim dokunmatiği felan güzel ikisininde...

teşekkürler ikisinide inceledim bana kalırsa fark vermeye değmez gio alıyorum ucuz bulabilirsem tabi heryerde 550 :)

estorak

estorak

Üye
​Yani en iyisini yaparsın ama kamera önemsiz dediğini düşünerek böyle diyorum :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
acenin dokunmatiği giodan kat kat daha iyi bunuda bir düşün bence.

bysystem77

Üye
    Konu Sahibi
Hızlıal.com'da şuan en ucuz fiyatı buldum. Kredi kartıyla 460 lira havaleyle ise 426 lira. Ama aklıma takılan birşey var bir Gri modeli var birde beyaz modeli var ben incelemelerdeki gibi siyah modelinden istiyorum acaba griyle aynı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt