:kop:
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: Semsiye yok mu.d Genişletmek için tıkla ... sevmiyorum kullanmayi ki
jigsaw_54 Üye Bluetoooth' Alıntı: yıne slm .d Genişletmek için tıkla ... hacı sende bi geliyon sesin kesilio sonra tekrar slm dion nabıyon hayırdır
Bluetoooth' Alıntı: yıne slm .d Genişletmek için tıkla ... hacı sende bi geliyon sesin kesilio sonra tekrar slm dion nabıyon hayırdır
greenmile Üye enkazcı' Alıntı: bu kızlarda hep böyle illaki alışverişe çıkcaklar yağmur çamur kar demeden Genişletmek için tıkla ... Enkazci nickin ne guzel senin
enkazcı' Alıntı: bu kızlarda hep böyle illaki alışverişe çıkcaklar yağmur çamur kar demeden Genişletmek için tıkla ... Enkazci nickin ne guzel senin
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: başlamayın şimdi şarkı sözleri yazmaya Genişletmek için tıkla ... yok len şarkı sözü olduğundan değil yağmuru sevdiğim için
Pondusss' Alıntı: başlamayın şimdi şarkı sözleri yazmaya Genişletmek için tıkla ... yok len şarkı sözü olduğundan değil yağmuru sevdiğim için
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: beklerim Genişletmek için tıkla ... beklerim dion eve almam dion Aziz pirim Ne İş
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: sevmiyorum kullanmayi ki Genişletmek için tıkla ... Tabui sen aliskinsindir gerci.)
Tuba_erva' Alıntı: sevmiyorum kullanmayi ki Genişletmek için tıkla ... Tabui sen aliskinsindir gerci.)
Tuba.Erva Üye Sehriyar' Alıntı: of of ne guzeldir simdi oralar.. Genişletmek için tıkla ... sonbahar geldi iste.artk yagmur yagar durur burda
Sehriyar' Alıntı: of of ne guzeldir simdi oralar.. Genişletmek için tıkla ... sonbahar geldi iste.artk yagmur yagar durur burda
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: sevmiyorum kullanmayi ki Genişletmek için tıkla ... aynen ıslanmayı tercih ederim bir rüzgar felan çıkınca tutamıyorum ki beni alıp götürecek sanki
Tuba_erva' Alıntı: sevmiyorum kullanmayi ki Genişletmek için tıkla ... aynen ıslanmayı tercih ederim bir rüzgar felan çıkınca tutamıyorum ki beni alıp götürecek sanki
Bluetoooth Üye Elektr0' Alıntı: slm nereye gidion lee sen Genişletmek için tıkla ... internetten gırmeye çalişıyorum ama mobıle gırmıyor .d opera miniden gırıyorum .d
Elektr0' Alıntı: slm nereye gidion lee sen Genişletmek için tıkla ... internetten gırmeye çalişıyorum ama mobıle gırmıyor .d opera miniden gırıyorum .d
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: beklerim dion eve almam dion Aziz pirim Ne İş Genişletmek için tıkla ... kim eve almam dedi evde yer kalmasa kendim çıkar misafiri alırım.
Elektr0' Alıntı: beklerim dion eve almam dion Aziz pirim Ne İş Genişletmek için tıkla ... kim eve almam dedi evde yer kalmasa kendim çıkar misafiri alırım.
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: Tabui sen aliskinsindir gerci.) Genişletmek için tıkla ... yagmura mi.yani rizede olunca mecbur alisiyosun
greenmile' Alıntı: Tabui sen aliskinsindir gerci.) Genişletmek için tıkla ... yagmura mi.yani rizede olunca mecbur alisiyosun
jigsaw_54 Üye Tuba_erva' Alıntı: sonbahar geldi iste.artk yagmur yagar durur burda Genişletmek için tıkla ... seneye yazın bi karadeniz turu yapıcaz Allah nasip ederse
Tuba_erva' Alıntı: sonbahar geldi iste.artk yagmur yagar durur burda Genişletmek için tıkla ... seneye yazın bi karadeniz turu yapıcaz Allah nasip ederse
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: aynen ıslanmayı tercih ederim bir rüzgar felan çıkınca tutamıyorum ki beni alıp götürecek sanki Genişletmek için tıkla ... yok islanmayida terch etmem.hizli yururum.d
Elektr0' Alıntı: aynen ıslanmayı tercih ederim bir rüzgar felan çıkınca tutamıyorum ki beni alıp götürecek sanki Genişletmek için tıkla ... yok islanmayida terch etmem.hizli yururum.d
Amaru Shady Üye saka®yalı_54' Alıntı: yok len şarkı sözü olduğundan değil yağmuru sevdiğim için Genişletmek için tıkla ... sorun yok o zaman.
saka®yalı_54' Alıntı: yok len şarkı sözü olduğundan değil yağmuru sevdiğim için Genişletmek için tıkla ... sorun yok o zaman.
greenmile Üye Baska neye aliskin olcan allasen.d yagmur guzeldir,sakin yagacak oh miss gezeceksin falan
Tuba.Erva Üye saka®yalı_54' Alıntı: seneye yazın bi karadeniz turu yapıcaz Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... ne guzel bende ist turu yapcam:
saka®yalı_54' Alıntı: seneye yazın bi karadeniz turu yapıcaz Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... ne guzel bende ist turu yapcam:
Amaru Shady Üye saka®yalı_54' Alıntı: seneye yazın bi karadeniz turu yapıcaz Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... seneye ben de gideceğim inşallah. Yani sanırım. Iki yer arasında kaldım.
saka®yalı_54' Alıntı: seneye yazın bi karadeniz turu yapıcaz Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... seneye ben de gideceğim inşallah. Yani sanırım. Iki yer arasında kaldım.
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: Baska neye aliskin olcan allasen.d yagmur guzeldir,sakin yagacak oh miss gezeceksin falan Genişletmek için tıkla ... kiskanma.d
greenmile' Alıntı: Baska neye aliskin olcan allasen.d yagmur guzeldir,sakin yagacak oh miss gezeceksin falan Genişletmek için tıkla ... kiskanma.d