Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

Asiliyorlar mi tubaya :) valla hasta hakli diye bisey var ben gelsem tuba olcsun tansiyonu mu desem olmucak mi yani.d

ölcmem kı öyle nazlı hastaları basımıza cıkarmıyoruz okadar
gelende var :ehe:
hemsıre odasında otururken gelp kapıyı vuran cok olurdu sız bakarmısınız dıye
ama cok guzel saglık memuru arkadaslar var saolsun yardımcı oluyolar itinayla :D

----------Eklendi @ 02:36:15 ---------- Yazıldı @ 02:35:51 ----------

seeelammmmlaaarrr

hosgeldın asıkkkkkkkkkkk

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şu misafir neden üye olmuyor :hmmm

jigsaw_54

Üye

yapan cıkar merak etme
olmadı ortada bayıl bılınen numaradır ama hep ise yarar :D

kandırmaya gerek yok direk şikayet dilekçesi yazıyorum dediğim zaman hepsi tutuşuyor zaten biraz da sinirli görünüp bağırınca .... :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hoşgeldin patron :bigstar:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

kandırmaya gerek yok direk şikayet dilekçesi yazıyorum dediğim zaman hepsi tutuşuyor zaten biraz da sinirli görünüp bağırınca .... :D

bızde nye olmuyo yaa :D
arada bashekımın odası nerde dıyolar güya sıkayet etcekler
2.kat hemen sagda dıyoduk

aklıma gelmsken bı hasta gereksız tartsma cıkarmıstı
sonra sol elinin ısaret parmagını kaldırıp şöyle demıstı

Sizi malıye bakanına sıkayet etcem :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bızde nye olmuyo yaa :Darada bashekımın odası nerde dıyolar güya sıkayet etcekler2.kat hemen sagda dıyodukaklıma gelmsken bı hasta gereksız tartsma cıkarmıstısonra sol elinin ısaret parmagını kaldırıp şöyle demıstıSizi malıye bakanına sıkayet etcem :)
:hmmm

greenmile

greenmile

Üye
Hemsireler boyledir hastaya karsi baska,bashekimin onunde baska.d

jigsaw_54

Üye

bızde nye olmuyo yaa :D
arada bashekımın odası nerde dıyolar güya sıkayet etcekler
2.kat hemen sagda dıyoduk

aklıma gelmsken bı hasta gereksız tartsma cıkarmıstı
sonra sol elinin ısaret parmagını kaldırıp şöyle demıstı

Sizi malıye bakanına sıkayet etcem :)

haha maliye bakanı :D :D valla o kandırma kişinin yeteneğine bağlı bende işe yarıyor gittiğim her yerde (özellikle devlet dairelerinde) ortada bi aksilik varsa ve bu görevliden kaynaklıysa curcunayı kopartırım hepsi tutuşuyor başhekim işi çözemez ki git bakayım sağlık bakanlığına hemen müfettiş geliyor ben benim eski aile hekimime yaptım ben sana bakmıcam bakmıyorum naparsan yap dedi verdim dilekçeyi gönderdim sonra doktor hanım ortalıktan kayboldu tayinini çıkartmışlar yaptım yani ptt'de de bi olay geldi orda da yaptım hakkımsa sonuna kadar ararım gerekn her şeyi yaparım kim olursa olsun anneme ve arkadaşlarına da dedim bunu ben gerekirse bu tarz bi olay olursa buraya da tutanak tuttururum kim olursa olsun hakkımı ararım dedim ona göre yaniii yaptım :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

haha maliye bakanı :D :D valla o kandırma kişinin yeteneğine bağlı bende işe yarıyor gittiğim her yerde (özellikle devlet dairelerinde) ortada bi aksilik varsa ve bu görevliden kaynaklıysa curcunayı kopartırım hepsi tutuşuyor başhekim işi çözemez ki git bakayım sağlık bakanlığına hemen müfettiş geliyor ben benim eski aile hekimime yaptım ben sana bakamam dedi verdim dilekçeyi gönderdim sonra doktor hanım ortalıktan kayboldu tayinini çıkartmışlar yaptım yani ptt'de de bi olay geldi orda da yaptım hakkımsa sonuna kadar ararım gerekn her şeyi yaparım kim olursa olsun anneme ve arkadaşlarına da dedim bunu ben gerekirse bu tarz bi olay olursa buraya da tutanak tuttururum kim olursa olsun hakkımı ararım dedim ona göre yaniii yaptım :D

dogrusu ozaman
sabım hattı var sıkayet ıcın ugrasmaya bıle degmez
benım ıcım rahat ama kımseyle bı sürtusmem olmadı kendımı begenms deılm
genelde bılırsın öyle görürler hastalar dısardan
ögle yemegımı ble yemeden hasta naklettıgmı bılırım ambulansla
ama ıste arada bazn cıdden farklı nyetlerle takılan oluyo
onlara payını verıyorum o baska
susamam :ehe:

Üst Alt