Tuba.Erva
Üye
bu ay öyle oldu zaten ilk başlarda hiç girmiyordum senin bile ayın üyesi olduğu sitede bu ay ben bekliyordum![]()
ben coktan hakedıyodumgec bıle kaldılar
kınıyorum burdan o yüzden
:
bu ay öyle oldu zaten ilk başlarda hiç girmiyordum senin bile ayın üyesi olduğu sitede bu ay ben bekliyordum![]()
ben coktan hakedıyodum
:
sende olmasan varya![]()

hmm doğru diyosun
olsun yahu sahil cafe falan yokmu al komşu kızını git oraya
ya işe bak kızın sevgilisi var ama ondan çok benimle ilgileniyor
ona yaptırması gereken ufak tefek şeyleri bana yaptırıyor benimle takılıyor ne bileyim değişik bi durum
ben coktan hakedıyodum
gec bıle kaldılar
kınıyorum burdan o yüzden:

cafeye gitcez zatenya işe bak kızın sevgilisi var ama ondan çok benimle ilgileniyor
ona yaptırması gereken ufak tefek şeyleri bana yaptırıyor benimle takılıyor ne bileyim değişik bi durum

tuhaf durumne??? Ben de tarım dememi mi bekliyorsunŞu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 0 misafir)

ne??? Ben de tarım dememi mi bekliyorsun![]()
demeni beklemiyorum orralıktan kayboldun da bi 
tuhaf durum

yöneticilerle arası iyi olunca insanın ayın üyesi de olur yılın babası da bizde 1 tek yönetici var o da masaya yumruğunu vuramıyor![]()

:
evet aynen öyle sevgilisi olmasa tamam dicem de sevgilisi var ayrılmasını bekliyorum![]()
![]()

sevgı saygı olunca ıste sevdırıyorum kendımı
benı sevmeyen ölsün denılıyo böylesıne
ayrıca 1 sene uzerıne secıldm:
kım o yönetıcı yumrugunu vuramayan![]()

evet aynen öyle sevgilisi olmasa tamam dicem de sevgilisi var ayrılmasını bekliyorum![]()
![]()
: ayrılmasını mı beklıyosun
:vodafone yüzündenyok yok bende tarımdemeni beklemiyorum orralıktan kayboldun da bi
![]()

eray senin durum hep sakat yahu
kızın sevgiliside arkadaşım deme sakın![]()

kız 18 yaşında

bacagım ağrıyo yaa![]()

1 sene üzerine derken anlamadım sen ne zaman seçilmiştin? Yöneticiyi boşver ben anladım ki bütün yöneticilerle aran iyi olacak seçilebilmek için ben ise daha bugün ters ters cevaplar verdim bu şekilde adamın sana oy verecek hali yok ya değil mi![]()