iyi ol abi :) emrin olur :D
Mareşal Üye Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) Mareşal saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Elektr0+
Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) Mareşal saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Elektr0+
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: hoşgeldin nasılsın dedim ya Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol. Sen nasılsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: vallahimi abi yaakolay gelsin abi Genişletmek için tıkla ... sağolasın onur
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) Mareşal saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Elektr0+ Genişletmek için tıkla ... ben?
Mareşal' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) Mareşal saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Elektr0+ Genişletmek için tıkla ... ben?
Mareşal Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben? Genişletmek için tıkla ... Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) TUĞ Abi saka®yalı_54 'Lorelai Tuba_erva+ Pondusss+ Sehriyar+ Elektr0+ kendimi silerim seni yazarım be abi
'TUĞ'' Alıntı: ben? Genişletmek için tıkla ... Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) TUĞ Abi saka®yalı_54 'Lorelai Tuba_erva+ Pondusss+ Sehriyar+ Elektr0+ kendimi silerim seni yazarım be abi
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: murat bey bu aksam sinirlerınız nasıl ona göre konuscam sızınle de .d Genişletmek için tıkla ... iyiyim ama ayın üyesini tartışıyoruz tuba hanım heran patlayabilirim şaka bi yana iyiyim
Tuba_erva' Alıntı: murat bey bu aksam sinirlerınız nasıl ona göre konuscam sızınle de .d Genişletmek için tıkla ... iyiyim ama ayın üyesini tartışıyoruz tuba hanım heran patlayabilirim şaka bi yana iyiyim
Mareşal Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben çıkıyorum arkadaşlar bi ara bidaha uğrarım Genişletmek için tıkla ...
jigsaw_54 Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben çıkıyorum arkadaşlar bi ara bidaha uğrarım Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: iyiyim ama ayın üyesini tartışıyoruz tuba hanım heran patlayabilirim şaka bi yana iyiyim Genişletmek için tıkla ... tartısmayın sende bıdahakıne olursun : kıskanmaaa cok ayp .p sevındm iyi olmana
greenmile' Alıntı: iyiyim ama ayın üyesini tartışıyoruz tuba hanım heran patlayabilirim şaka bi yana iyiyim Genişletmek için tıkla ... tartısmayın sende bıdahakıne olursun : kıskanmaaa cok ayp .p sevındm iyi olmana
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben? Genişletmek için tıkla ... Ne Ben !! sen kazana düştün .... İyi geceler herkese ben gidiyoreee , biraz yorgunum sadece haydın görüşürüz...
'TUĞ'' Alıntı: ben? Genişletmek için tıkla ... Ne Ben !! sen kazana düştün .... İyi geceler herkese ben gidiyoreee , biraz yorgunum sadece haydın görüşürüz...
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: tartısmayın sende bıdahakıne olursun : kıskanmaaa cok ayp .p sevındm iyi olmana Genişletmek için tıkla ... kıskanmıyorum sadece fikirlerimi söyledim
Tuba_erva' Alıntı: tartısmayın sende bıdahakıne olursun : kıskanmaaa cok ayp .p sevındm iyi olmana Genişletmek için tıkla ... kıskanmıyorum sadece fikirlerimi söyledim