Ayın Üyeleri Seçimi Yapılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Ayın Üyeleri Seçimi Yapılsın.
Forum ana sayfasında ayın üyeleri bölümü olmasına rağmen, ayın üyeleri değil de her ay sadece bir üye ayın üyesi seçilmekte, ayın üyesi seçme uygulamasında bir kişi üzerinde karar kılma konusunda hayli sıkıntı yaşandığı belirtilmektedir.
Yönetimin bu konuda zorlanmaması ve ayın üyeliğini hakeden diğer üyelerin de haklarını alabilmeleri için, eğer o ay hak eden üye varsa 5 kişiye kadar ayın üyesi seçilmesini öneriyorum. Böylece hem yönetim rahatlayacak hemde ayın üyeliğini hakeden ama kılpayı kaybeden üyeler de bu ünvanı almış olacak ve paylaşım yarışı daha hızlanacaktır.

Kedi Yavrusu

Üye
ha oldu canım bide haftanın üyesi seçsinler, günün üyesi de fena olmaz yani

edit:
başlık değerlenmiş....
pm atmanız yeterli

"""---__ Reklam alanı __---"""
|--------------------------------------------------------------|
Buraya reklam alınır.
|--------------------------------------------------------------|
__---""" Reklam alanı """---__​

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Forum ana sayfasında ayın üyeleri bölümü olmasına rağmen, ayın üyeleri değil de her ay sadece bir üye ayın üyesi seçilmekte, ayın üyesi seçme uygulamasında bir kişi üzerinde karar kılma konusunda hayli sıkıntı yaşandığı belirtilmektedir. Yönetimin bu konuda zorlanmaması ve ayın üyeliğini hakeden diğer üyelerin de haklarını alabilmeleri için, eğer o ay hak eden üye varsa 5 kişiye kadar ayın üyesi seçilmesini öneriyorum. Böylece hem yönetim rahatlayacak hemde ayın üyeliğini hakeden ama kılpayı kaybeden üyeler de bu ünvanı almış olacak ve paylaşım yarışı daha hızlanacaktır.
sen ayin uyesi olmak icin mi paylasim yapiyosun ki?

Burak

Üye
sonuçta ayın üyesi secimi yapılırken, secılen kısı dıger adaylarıda temsıl etmıs oluyor.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
sen ayin uyesi olmak icin mi paylasim yapiyosun ki?

Konuyu hemen başka yöne çekmişsin, ben sadece bir öneride bulundum. Eski bir siyasinin deyişiyle 'Kendim için bir şey istiyorsam namerdim'.:nono: Yazımı iyi okursanız ne demek istediğim çok açıktır.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
boşver hocam hakeden kazansın :oke:

0live456

Üye
Adı üstünde ayın üye-si tek kişi.Üyeleri seçilecekse o rütbenin ne anlamı kalır ?

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
ozamanda 1 den çk ayın üyesi olur sen hiç bi işyerinde birden çok ayın elemanı gördünmü :oke:

Forum ana sayfasında bölüm başlığının adı 'Ayın Üyeleri' yazıyor. Yukarıdaki yazımı tekrar okursanız çok açık olarak izah ettim, yani bir ayda üç kişi ayın üyesi olursa kıyamet kopmaz, foruma da hiçbir şey olmaz. Maksat hakedenlerin hakettiklerini almalarıdır.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bunu yönetimce düşündük zamanında.Ama olmaz arkadaşlar.Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi,kişinin ayın üyesi olma gayreti dolayısıyla paylaşımlarda bulunması her konuya mesaj yazması vs.. bizim için önem arzetmiyor.Böyle üyelerimiz yok mu ? -Var
Nasıl bir ligde 1 şampiyon olur,1 kupa alınırsa bizim ayın üyesi uygulamamızda da yine 1 üye seçilmekte.Daha önce konumda da belirtmişti.Gerekli yeri alıntılayıp buraya dahil ederseniz anlarsınız.Demiştim ki '' Ayın üyeliği bir semboldür,ve o yalnızca kendisinin değil;kendisi gibi birçok üyenin de imgesidir.''

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha neler..

greenmile

greenmile

Üye
geçin bunları

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Şehriyar

Şehriyar

Üye
o rutbeyi 1000 kisi ister 1 kisi alir :D

M & M

Üye
Çok terbiyesizsin böyle önerilerde bulunma. Günaha girersin bu güzel bayram gününde.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Gerek yok :)

greenmile

greenmile

Üye
konuşmayacaktım ama birşeyler söylemek istiyorum.Ben ayın üyesi seçiminde aranan kriterlerin ne olduğunu şuana kadar anlayabilmiş değilim açıkcası.Maxicep adından da anlaşılacağı üzere cep telefonu ağırlıklı bir teknoloji sitesi olmakla beraber,aranan şartlar öncelikli olarak bu bölümlerde yapılan bilgi paylaşımı yada aktiflik falan değil.Garip geliyor bana her neyse yönetim kimi seçerse o'dur.O da tek olmalıdır.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
konuşmayacaktım ama birşeyler söylemek istiyorum.Ben ayın üyesi seçiminde aranan kriterlerin ne olduğunu şuana kadar anlayabilmiş değilim açıkcası.Maxicep adından da anlaşılacağı üzere cep telefonu ağırlıklı bir teknoloji sitesi olmakla beraber,aranan şartlar öncelikli olarak bu bölümlerde yapılan bilgi paylaşımı yada aktiflik falan değil.Garip geliyor açıkcası her neyse yönetim kimi seçerse o'dur.O da tek olmalıdır.
Ne yani,teknoloji temelli kategoriler bulunduran bir site olduğumuz için illa önceliklerimiz bu alanda yoğunlaşan kişiler olmak zorunda mı ? Belki mantıklı gelebilir;ama site içerisinde muhabbeti,sıcaklığı sağlayan konular teknolojiden ziyade diğer bölümlerde açılan sohbet konuları ve üyelerin davranışlarıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt