FİYAT DÜŞTÜ! Sony PlayStation Portable

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73obus

Üye
    Konu Sahibi
FİYAT DÜŞTÜ! Sony PlayStation Portable
CİHAZ SORUNSUZ,HERHANGİ BİR HASARI YOK.
CİHAZIN YANINDA 2 GB HAFIZA
KARTI,ŞARJ CİHAZI VE USB KABLOSU VERİLECEK + UMD OYUN CD'Sİ .FİYATI 250 TL.

'Patron

'Patron

Üye
Hazfıza kartı azmıs.. ne oyunlar var hafıza kartında.

n73obus

Üye
    Konu Sahibi
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bende de var köşede duruyor pek oyun seven biri değilim sırf film izlemek müzik dinlemek için almıştım isteyen varsa satayım 150 TL ye bir tek gidip şarj cihazı alması gerekecek kaybettim çünkü şarj cihazını : ) cihazı hiç kullanmadığımdan nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum şarj cihazını :D

n73obus

Üye
    Konu Sahibi
Bende de var köşede duruyor pek oyun seven biri değilim sırf film izlemek müzik dinlemek için almıştım isteyen varsa satayım 150 TL ye bir tek gidip şarj cihazı alması gerekecek kaybettim çünkü şarj cihazını : ) cihazı hiç kullanmadığımdan nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum şarj cihazını :D
işe yaramıyorsa satmalısın sende :)

OğuzcanAbi

Üye
nakit param olsa şuan alıurdım tatilde hepsini yedim :/

mert_1047

mert_1047

Üye
bi tane slim 2004 aldım ekran pert 8 gb kartı kılıfı kart dönüştürücüsü şarz aleti araç şarzı orjinal usb kablosuyla baya makul geldi hepsini aldığım fiyattan daha fazla istiyorlar ekrana:)

Not:Cihaz satılıkmı diye mesaj atmayın kendim tamir edip kullanma veya satma amaçlı aldım bu halde satılamyacaktır zaten aldığım fiyata sade ekranı kırık pspyi bile vermezler:)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
işe yaramıyorsa satmalısın sende :)

Valla zamanında çok severek kullandım müzik dinledim film izledim falan sonra hiç elime almadım abim bir kaç kez oyun yükledi oynadı sonra oda üniversiteye gidince cihaz evde yattı öyle :D dediğin gibi 7ay önceydi galiba 300 TL ye hediye olarak alacaktı birisi ben satmak istemedim kullanmıyorum ama daha doyamadım cihaza psikolojisi vardı :D ama kullanmadığım içinde artık satayım diyorum ( :

----------Eklendi @ 01:36:10 ---------- Yazıldı @ 01:17:13 ----------

Arkadaşın ilanını körertmek istemiyorum bir çok arkadaşdan pm aldım o yüzden ayrı bir konu olarak açıcam arkadaşlar.

<zxc

<zxc

Üye
artık lütfen kimse bu kisinin psp ilanlarına bakmasın çünkü aynı urunu once 130 sonra 200 simdide 250 tlye satıyor psp 1004 fat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt