hiç başınız dan anaormal bişey geçtimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnox

Üye
    Konu Sahibi
hiç başınız dan anaormal bişey geçtimi
hani tam filmlik anormal olaylar olurya hiç geçtimi bende yok valla bikere gece lamba anide naçılıverdi ellambası lan bi tırstım bi tırstım

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bi keresinde gece tuvalete gitmek için uyandım baktım annem başucumda oturuyor dedim anne sen daha yatmadın mı yok oğlum yatmadım dedi benim odamda oldu bu olay ki annem benim odamı sadece toplamak için girer herneyse ben tuvalete giderken karşıdan gene annemi gördüm o an şok oldum hemen odama koştum ama yatağımın başında gördügüm annem yoktu bi 5 dk kendime gelmeye çalıştım sonra elimde bi el feneriyle evi aradım bakmadığım yer kalmadı annem uyuyordu herneyse sabah oldu anneme dün akşam ben seninle konuştum mu diye sordum hayır oğlum dedi peki beni gördün mü gece dedim yok dedi yorgundum erken yattım felan dedi şimdi anlatırken bile tırsıyorum valla.

gnox

Üye
    Konu Sahibi
bende bikere uykusemesine çıkış kapısını açmaya çalışmışım annem görmüş neyapıyon diye sormuş tıs yok kilitli olmasa demek çıkıp gidicem

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bazen geçiyor.mesela bazen gece uyurken hissedebiliyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oluyor ama hatırlamıyorum. :D

greenmile

greenmile

Üye
6-7 yaşlarındaydım 20li yaşlarda bir kadının tecavüzüne uğradım :(çocugum oldu aramızda 6 yaş var :(:ehe

jeosalih

jeosalih

Üye
sanırım orta okuldaydım. Yaklaşık 2 ay boyunca her gece aynı 3 ruyayı gördüm. Rüyaların sırası bile hiç değismiyordu. Ozamanlar çok korkardım herseyden. O 3 rüya hala en ufak ayrıntısına kadar aklımda.

greenmile

greenmile

Üye
ciddiyim:ehe

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Bir akşam saat 8 veya 9 gibi telefonum çaldı , numarayı tanımıyorum.. ' Alo ' dedim , karşıda ki de ' Alo ' dedi.. Daha sonra başladı öksürmeye , öksürdü öksürdü nerdeyse boğuluyodu ( belkide boğuldu ) , herneyse sonra kapattı daha da aramadı .. :ehe

gnox

Üye
    Konu Sahibi
6-7 yaşlarındaydım 20li yaşlarda bir kadının tecavüzüne uğradım :(çocugum oldu aramızda 6 yaş var :(:ehe
hangi gezegenden geliyosun acaba yuh be oyaşta nasıl ergenliğe girdinde kuş ötttü acaba azdaha at :D ee soyadı senin soyadınımı aldı annesininmi

greenmile

greenmile

Üye
hangi gezegenden geliyosun acaba yuh be oyaşta nasıl ergenliğe girdinde kuş ötttü acaba azdaha at :D ee soyadı senin soyadınımı aldı annesininmi

kıskanma gardaş :D

__xXx__

__xXx__

Üye
daha bugün yaşadım babamla anayolda gidiyorduk birden önümüze kedi çıktı ve tekerleğin altında kaldı hemen arabayı sağa çektim yola baktım ama kediyi yada gerçekten ezdiysem cesedini göremedim

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
ben odamda yatıyorum şimdi anıden koridorun ışığı yanıp sönmeye başladı ben korkmaya başladim evde tek uyanık bendim geciştirdim ablamdır diye sabah ampul gevşemiş :ehe

boyabatlım

boyabatlım

Üye
geçenlerde camide onlarca bayanın bir ortamda bulunup da dedikodu yapmadan mevlid-i şerif dinlediklerine şahit oldum.hâlâ etkisindeyim :s

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt