Nokiada çalışan yakını olanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
Nokiada çalışan yakını olanlar
Kayının, Enişten, Dayın, Amca oğlun, Hala kızın, Komşunun oğlu, Eski mahalledeki feyzli abin, Facebook'ta bulduğun arkadaşın, İş ortağın, Sınıf arkadaşın, Gideceğin üniversitenin hademesi, Yurt dışından bir şekilde tanıştığın arkadaşın vs. Hepsi nokiada mı çalışıyor? Yalan arkadaş. Doğru olsa anna şimdiye çıkmıştı. Bayramın mübarek olsun arkadaş git başka yere konu falan açma.

aydnzara

Üye
:kop2:

mfb2

mfb2

Üye
senindee bayramın mübarek olsun arkadaş gerek yok bunu solemek için konu açmaya güncel konulara yaz ilgilenenler seni anlıyacaklardır tepki çekme durup dururken :))

XER01

XER01

Üye
:zuhaha:

kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
senindee bayramın mübarek olsun arkadaş gerek yok bunu solemek için konu açmaya güncel konulara yaz ilgilenenler seni anlıyacaklardır tepki çekme durup dururken :))

Günde en az 10 defa bu şekilde tepki çekilen konu açılırken benim de 1 defa da olsa tepki çekmeye hakkım olmalı.

0live456

Üye
O zaman bir ıslık ta sen çal.Fazla çekme kopar

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
nokia resmi açıklama yapmadan,millet senin dediğin gibi akrabalar sayesinde herkese bekleme moduna alıyor.çıklmayınca da meşhur olan diğer olay:!bir daha nokia alırsam,taksime düşüp..... olayım diyorlar.ha bu arada nenemin söylediğine göre anna geliyomuş,eli kulağındaymış:))

• Beğen
Tepkiler: kaanka0
SilentOne

SilentOne

Üye
beyler açıklıyorum bn nokiada çalışıyorum annayısırf size inat göndermiyom biraz daha çatlayın die

• Beğen
Tepkiler: slmrt, warriorofislam ve ~N.A.W.Y~

hotboy_ist

Üye
2 haftadır kral gibi belle kullanıyorum... Millet hala annayı bekliyor arkadaş :) Ya basın flashı korkmayın kim ölmüş flashtan.

• Beğen
Tepkiler: 0live456

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
benimde babam çalışıyor çok gizli tutuyorlarmış akşam eve gelince soruyorum hiçbir bilgi vermiyor :naughty: :d::kop:

• Beğen
Tepkiler: slmrt ve ~N.A.W.Y~
akondd

akondd

Üye
benimde babam çalışıyor çok gizli tutuyorlarmış akşam eve gelince soruyorum hiçbir bilgi vermiyor :naughty: :d::kop:
benimde dayım çalışıyo ama adam söylemiyo gizli diyo başka bişey demiyo

PriZm

PriZm

Üye

Ben stephen elophun yanında çalışıyom bana dağıt millete annayı belleyi dedi ben dağıtmıyorum:ehe

• Beğen
Tepkiler: slmrt, Silinen Üye 2149105 ve akondd
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
2 haftadır kral gibi belle kullanıyorum... Millet hala annayı bekliyor arkadaş :) Ya basın flashı korkmayın kim ölmüş flashtan.

ben alman annasını flaslayıp kurdum,ama şu belleyi kuramadım nedeni ise phoenix programında optionsa basıp dosyaları değiştirdiğim yer varya onu yapamıyorum.çünki benim phonixte options bölümü yok 3 phoenix sürümü kurdum olmadı yardımcı olursan sevinirim.

SilentOne

SilentOne

Üye
phonex 2011 kullan

SilentOne

SilentOne

Üye
Ben stephen elophun yanında çalışıyom bana dağıt millete annayı belleyi dedi ben dağıtmıyorum:ehe
aa knka bn seni nie hiç yonetim kurulu toplantısında görmedim yha biliyosun aslında nokia androide geçicekti nasıl androide uyumsuz yaptım n9 lar çatır çatır yandı nokia batsın 2kimiz google ye geçelim oradan :D

PriZm

PriZm

Üye
ikimiz yeni sistem kuralım:D no more android,no more symbian:D

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
tamam options buldum phoenix masaüstü modunda çalışmadığı için altta kalmış o yüzden görünmedi.sizden son bir ricam var uzun süre yurtdışında gemilerdeydim,oyüzden fazla bir bilgim yok.belleyi yüklemek istiyorum,kısaca artıları ve eksilerini yazarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt