:d: dostum androidci olmuşun bakıyorum fikrini ne değiştirdi :D
pRime. Üye ~UnderTaker~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... dostum androidci olmuşun bakıyorum fikrini ne değiştirdi
~UnderTaker~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... dostum androidci olmuşun bakıyorum fikrini ne değiştirdi
PriZm Üye pRime.' Alıntı: dostum androidci olmuşun bakıyorum fikrini ne değiştirdi Genişletmek için tıkla ... android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5
pRime.' Alıntı: dostum androidci olmuşun bakıyorum fikrini ne değiştirdi Genişletmek için tıkla ... android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5
SilentOne Üye ~UnderTaker~' Alıntı: android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5 Genişletmek için tıkla ... knka sende haklısın tabi bu anna belle meselesi soquttu seni neyse şimdiden hayırlı olsun
~UnderTaker~' Alıntı: android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5 Genişletmek için tıkla ... knka sende haklısın tabi bu anna belle meselesi soquttu seni neyse şimdiden hayırlı olsun
gokturk_prensi Üye ~UnderTaker~' Alıntı: android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5 Genişletmek için tıkla ... Yalnız ideos x5 yerine 400 lira falan daha ekleyip optimus black alırsan pişman olmazsın.
~UnderTaker~' Alıntı: android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5 Genişletmek için tıkla ... Yalnız ideos x5 yerine 400 lira falan daha ekleyip optimus black alırsan pişman olmazsın.
PriZm Üye gokturk_prensi' Alıntı: Yalnız ideos x5 yerine 400 lira falan daha ekleyip optimus black alırsan pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla ... Money.600 tl içindeki en iyi telefonmuş heryerde yazıyor zaten.ayrıca en az htc kadar kaliteli marka huawei
gokturk_prensi' Alıntı: Yalnız ideos x5 yerine 400 lira falan daha ekleyip optimus black alırsan pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla ... Money.600 tl içindeki en iyi telefonmuş heryerde yazıyor zaten.ayrıca en az htc kadar kaliteli marka huawei
kaanka0 Üye Konu Sahibi ~UnderTaker~' Alıntı: Money.600 tl içindeki en iyi telefonmuş heryerde yazıyor zaten.ayrıca en az htc kadar kaliteli marka huawei Genişletmek için tıkla ... Konuyu çarpıtmayalım lütfen...
~UnderTaker~' Alıntı: Money.600 tl içindeki en iyi telefonmuş heryerde yazıyor zaten.ayrıca en az htc kadar kaliteli marka huawei Genişletmek için tıkla ... Konuyu çarpıtmayalım lütfen...
pRime. Üye ~UnderTaker~' Alıntı: android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5 Genişletmek için tıkla ... ne diyim hayırlı olsun
~UnderTaker~' Alıntı: android çi oldum ama bu fandroid olduğum ve symbiana karşı davramdığım anlamına gelmez fikrimi değiştiren telefone gelirsek ideos x5 Genişletmek için tıkla ... ne diyim hayırlı olsun