cihazda 1ghz işlemci var nasıl gpu yok dersiniz? n8-c7-c6-01 den kat kat hızlı500 tavsiye etmem, beklediğinizi vermez size, telefonda gpu olmadığı için çoğu özelliği gpu'lu s^3'lerden kötü ve eksik olacak. Onun yerine 600'e bakmak daha mantıklı olur.
İkisi arasında tabiki 500.nokia 500ü bende bekliyorumsizce samsung montemi alayım, yoksa biraz bekleyip bunumu alayım karar veremdim
İkisi arasında tabiki 500.
video call görüntülü görüşme demek zaten.teşekkürler, nokia 500 de görüntülü konuşma özelliği varmı acaba ?Resmi sitesinde video özelliklerinde şunlar yaziyor:Video CallVideo EditorVideo PlayerVideo RecorderVideo SharingVideo Streaming

701 alin.bnm telefon c7 belle kurdum 701 oldu hayret ettim.
Nokia 500 almayın.zarar edersiniz.biraz daha para verin c6-01 veya 700 alın.o telefonla angry birds i bile zar zor oynarsınız.

video call görüntülü görüşme demek zaten.![]()

c6-01: dokunmatik ekranlı telefonda klavye olması komedi gibi
Çoğu siteye baktim, görüntülü konuşma yok yaziyor, kafam karıştı![]()
1. C6 01'de klavye yok. c6 00'da var.2. Ben soruyu cevapladım. Var demedim.c6-01: dokunmatik ekranlı telefonda klavye olması komedi gibiÇoğu siteye baktim, görüntülü konuşma yok yaziyor, kafam karıştı
![]()

1. C6 01'de klavye yok. c6 00'da var.2. Ben soruyu cevapladım. Var demedim.![]()
neyse telefon çıktığı zaman görüntülü konuşma özelliği varmı göreceğiz bakalim
umarim yokturda telefonun fiyati düşük olur biraz. 5800'dan daha iyi bir telefon bence.