Nokia 500

Sponsorlu Bağlantılar

Boy41

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500
Arkadaşlar Nokia 500 Türkiye'ye ne zaman gelicek bi bilgisi olan var mı ve fiyatı ne kadar olucak ?

futbol123

futbol123

Üye
bende bekliyorum o telefonun çıkmasını n9 ve iphone 5 ide bekliyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kasım ayında gelebilir sanırım :)
fiyatı hakkında bi şey söyleyemem ama ucuz olur. :)

[alikan]

[alikan]

Üye
Burdaki insanlar o telefonun ne zaman geleceğini ne kadar olacağını nereden bilecek çok merak ediyorum walla..??

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
pRime.

pRime.

Üye
500 tavsiye etmem, beklediğinizi vermez size, telefonda gpu olmadığı için çoğu özelliği gpu'lu s^3'lerden kötü ve eksik olacak. Onun yerine 600'e bakmak daha mantıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
futbol123

futbol123

Üye
500 tavsiye etmem, beklediğinizi vermez size, telefonda gpu olmadığı için çoğu özelliği gpu'lu s^3'lerden kötü ve eksik olacak. Onun yerine 600'e bakmak daha mantıklı olur.
cihazda 1ghz işlemci var nasıl gpu yok dersiniz? n8-c7-c6-01 den kat kat hızlı

Uruloki

Uruloki

Üye
cpu işlemci gpu ekran kartı madem N8 ve türevlerinden hızlı 720p video çekemiyor çoğu S^3 oyununu oynatamıyor ne iş

cihazın yurtdışı fiyatı vergiler dahil 150 euro zannımca Türkiyeye ekim sonu gelir

spartuas

spartuas

Üye
701 alin. :) bnm telefon c7 belle kurdum 701 oldu hayret ettim.

oguzhan123

Üye
nokia 500ü bende bekliyorum

sizce samsung montemi alayım, yoksa biraz bekleyip bunumu alayım karar veremdim

oguzhan123

Üye
İkisi arasında tabiki 500.

teşekkürler,

nokia 500 de görüntülü konuşma özelliği varmı acaba ?

Resmi sitesinde video özelliklerinde şunlar yaziyor:

Video Call
Video Editor
Video Player
Video Recorder
Video Sharing
Video Streaming

PriZm

PriZm

Üye
Nokia 500 almayın.zarar edersiniz.biraz daha para verin c6-01 veya 700 alın.o telefonla angry birds i bile zar zor oynarsınız.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürler, nokia 500 de görüntülü konuşma özelliği varmı acaba ?Resmi sitesinde video özelliklerinde şunlar yaziyor:Video CallVideo EditorVideo PlayerVideo RecorderVideo SharingVideo Streaming
video call görüntülü görüşme demek zaten. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c6-01: dokunmatik ekranlı telefonda klavye olması komedi gibi :)Çoğu siteye baktim, görüntülü konuşma yok yaziyor, kafam karıştı :)
1. C6 01'de klavye yok. c6 00'da var.2. Ben soruyu cevapladım. Var demedim. :oke:

oguzhan123

Üye
1. C6 01'de klavye yok. c6 00'da var.2. Ben soruyu cevapladım. Var demedim. :oke:

normal c6 ile karıştırdım k.bakmayin :) neyse telefon çıktığı zaman görüntülü konuşma özelliği varmı göreceğiz bakalim :oke:umarim yokturda telefonun fiyati düşük olur biraz. 5800'dan daha iyi bir telefon bence.

PriZm

PriZm

Üye
500 tabikide 5800 dan daha iyi olur.ama fazla birşey bekleme.600 almaya çalış:).

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia 600 al daha iyihem 1 ghz işlemci ile napıcan

Takipçi Satın Al

Üst Alt