Mp3 Skin Arkaplan Değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Mp3 Skin Arkaplan Değiştirmek
sx1 ciler ben dün aksam şunu yaptım a/system/mp3 player a copy dedim e system apps nin icine yapıstırdım sonra görüntulere girdim sevdigim resmin adını siemens_iw.png olarak degistirdim onu kestim e/sys/apps skıns in icine yapıstırdım
sonra e sys apps den mp3 caların kısa yolunu actım dedişmis oldu

ben bunu icat ettim
övünmek gibi olmasın ama deneyin

perfectlover

Üye
İlginç, hemen deniyorum.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
dene bana acele cevap ver,,,,,,tema mesajımı okudunmu ne oldu bir bak ne yazdım?????

perfectlover

Üye
Evet oldu hakikaten. Ama sürekli olarak bu şekilde açmamız gerekecek. Olsun. Yine de Mp3 player'ın arka planı değişmiş oldu.

berkant10

berkant10

Üye
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 20 2006, 03&#58;45 AM) [post=338458]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet oldu hakikaten. Ama sürekli olarak bu şekilde açmamız gerekecek. Olsun. Yine de Mp3 player&#39;ın arka planı değişmiş oldu.
[/b][/quote]

infazcı arkadaşımkızın dediği olayı bernde yapmıştım fakat mp3 playerda skinler yarım gözüküodu sen bu olayı halledebildiniz mi acaba

kmya

kmya

Üye
pohotoshop veya herhangi bir resim düzenleyicide ekrana göre istediğiniz resmin boyutunu ayarlayıp png formatında kaydetmenizi tavsiye ederim.orjinal skini bilgisayara atıp tekrar düzenleyebilirsiniz ki bu daha kolay olur beğendiğiniz resmi üstüne direk oranın boyutuna göre yapıştırırsınız.daha sonra e/system/app/mp3 ün içine atarsınız.kolay gelsin

perfectlover

Üye
176x144 veya 176x132&#39;lik bir resimle dene. Yarım gözükmez böylece.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
yinede idare eder kanki hadi goodnight bte

yalancibahar

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bu A diskine nereden nasıl giriyoruz lütfen yardım...

perfectlover

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bu A diskine nereden nasıl giriyoruz lütfen yardım...
A diskine dosya yöneticisi bir programla girebilir ve inceleyebilirsin. Ama bir şey değiştiremezsin çünkü A sürücüsü sadece okunabilir.
Eğer kasdettiğin "A sürücüsü nasıl yeniden düzenlenir"se bu başlı başına bir konudur. Bunun için Apatcher isimli programı kullanman gerekiyor. Bu program yardımıyla A sürücüsünde istediğin değişikliği yapıp daha sonra kaydedersin. Program otomatik olarak bir patch üretir. Bu patchi kullanacağın firmware sürümüne yamalarsın ve bu firmware'i telefonuna yüklersin. Mesela ben şu anda normalde A sürücüsünde bulunmayan SX1 Speed, FM Tuner, Seleq, PowerNavigation gibi programları, A sürücüme atmış durumdayım. Yalnız bu işlere yeni başlayacaksan önce firmware nasıl yüklenir, nelere dikkat edilmeli, patch nasıl yapılır gibi konularda bilgi sahibi olman gerekir. Sürücüleri baştan düzenlemek sonraki iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt