Aslen Sivas , doğma büyüme İst.:)
__xXx__ Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Aslen Sivas , doğma büyüme İst. Genişletmek için tıkla ... sivasın neresinde doğdun
Dafny Üye __xXx__' Alıntı: sivasın neresinde doğdun Genişletmek için tıkla ... Doğma büyüme ist diyorum sordugun soruya bak
__xXx__' Alıntı: sivasın neresinde doğdun Genişletmek için tıkla ... Doğma büyüme ist diyorum sordugun soruya bak
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: sivasın neresinde doğdun Genişletmek için tıkla ... gülümsetti
jigsaw_54 Üye ..butteRfly..' Alıntı: tekirdağ.. Genişletmek için tıkla ... vaay benim anne tarafı da Tekirdağ'dan ...SAKA®YA... şimdi oldu :
..butteRfly..' Alıntı: tekirdağ.. Genişletmek için tıkla ... vaay benim anne tarafı da Tekirdağ'dan ...SAKA®YA... şimdi oldu :
Amaru Shady Üye saka®yalı_54' Alıntı: vaay benim anne tarafı da Tekirdağ'dan ...SAKARYA... Genişletmek için tıkla ... TaTaNgA
saka®yalı_54' Alıntı: vaay benim anne tarafı da Tekirdağ'dan ...SAKARYA... Genişletmek için tıkla ... TaTaNgA
Amaru Shady Üye saka®yalı_54' Alıntı: OPPS!! yanlış yazmışım düzelteyim Genişletmek için tıkla ... yine o R
__xXx__ Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Doğma büyüme ist diyorum sordugun soruya bak Genişletmek için tıkla ... kardeşim kusura bakma misafir yoğunluğu bayram dı bilmemneydi kafam 1milyon oldu
Dafny' Alıntı: Doğma büyüme ist diyorum sordugun soruya bak Genişletmek için tıkla ... kardeşim kusura bakma misafir yoğunluğu bayram dı bilmemneydi kafam 1milyon oldu
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: Samsun Genişletmek için tıkla ... ben de samsunluyum neresinden
Dafny Üye __xXx__' Alıntı: kardeşim kusura bakma misafir yoğunluğu bayram dı bilmemneydi kafam 1milyon oldu Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam
__xXx__' Alıntı: kardeşim kusura bakma misafir yoğunluğu bayram dı bilmemneydi kafam 1milyon oldu Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam