Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafıza Kartı Tavsiyesi..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas140
Üye
Konu Sahibi
Hafıza Kartı Tavsiyesi..
Arkadaşlar C6-01 ime 16gb veya 32gb hafıza kartı alcam ama yaptığım araştırmalarda class farkları varmış 2 , 4 , 6 , 10 gibi acaba hangisini alayım. Telefonum hepsini kaldırırmı ? Yardımcı olurmusunuz
cgrylmz7
Üye
arkadaşım class demek kartın hızıyla ve yapabildiği işlem ile orantılı,şuan piyasada en çok class4 tercih ediliyor,ben 8 gb aldım toshiba marka..gayet güzel ve hızlı sanyede 20 mb kopyalama hızı vardı sanırım,ama yanlıs olmasın 20 mb okuma 10 mb yazma hızıda olabilir ama telefon için çok kullanışlı ve bence en güzel hafıza kartı markası toshiba,5 yılda garantisi var ben internetten sipariş ettim,30 tl tuttu.ama şehrimdeki tekno marketlere gitsem 55tlden açıyorlar agızlarını ))
Kingmortall
Üye
hepsini kaldırır kardeşim 32 gb ye kadar nasıl doldurmayı planlıyosun 32 gb yi
one2one2
Üye
daha önce aynı konu tartışılmıştı forumda mevcut araştırın lütfen.
Video çekme delisiyimdir. 8 gb lık hafıza kartım var müzik ler ve oyunlar derken 4 gb tı doluyo zaten geriye 4 gb kalıyor. Video çekmeye az yer kalıyoo
arkadaslar bende hafıza kartı alacam ama bi türlü karar veremiyorum.tlfnum c7 gecenlerde biraz arastırdım.kafam cok karıstı.kararsız kaldım.int. baktım farklı fiyatlar var.sizce int. alsam hangi siteyi önerirsiniz ve marka olarak tabii.önerilerinizi bekliyorum.tsklr...
Video çekme delisiyimdir. 8 gb lık hafıza kartım var müzik ler ve oyunlar derken 4 gb tı doluyo zaten geriye 4 gb kalıyor. Video çekmeye az yer kalıyoo
yani telefona otg kablosuyla harddisk,flash bellek falan bağlayıp onlara da kaydedebilirsin
aynı zamanda klavye fare de bağlarsın.
Uruloki
Üye
hacı onlara kablo verilmedi N8 de var kablo yani adam kablo alacak benim sana tavsiyem bir 16lık ve ya 32gb lik hafıza kartı alman class ı 8 olmalı hızlı olsun istersen firmlarıda kingston corsair filan olsun
SilentOne
Üye
şimdilik 5800 ın hafıza kartınu kullanıyomda bnde bi class 8 16 gblik bir hafıza kartı almam lazım aslında
Cezzbedici3
Üye
team marka class6 16gb .....
spartuas
Üye
32gb lik al. Class 4+olsun. 10gbsi oyun ivir zivir la doluyor zaten. Geriye 20gb kaliyor yetmez diyorsan harici al kablolu ne diyim artik
XER01
Üye
Oyun yüklemeyi seven biriyseniz Class10 kart alın, oyunlarınızı bellek kartına yükleyin. Oyunların açılma hızlarında gözle görülür hızlanma oluyor.