şarj ????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
şarj ????????
arkadaşlar merhaba. biliyorsunuz piyasada akıllı telefon üreten bir çok marka var. ancak benim kafama takılan neden her markanın şarj süresi farklı oluyor ? örneğin android ve apple şarj süresi konusunda hep sınıfta kalıyor ancak nokia ve blackberry akıllı telefonlarına baktığımızda şarj süreli 3-4 günü buluyor. bir galaxy s kullanıcı olarak telefonumu her gün şarja takmaktan sıkıldım. galaxy s kullanıcı olup telefonu normal kurcalamaya rağmen şarjı bir günden fazla giden var mı ?

caglarrock

caglarrock

Üye
Benim sana bi sorum olacak Nokia'nın akıllı telefonlarının 3-4 gün şarj dayandırması fikrine nereden vardın. Nokia'nın en iyi sarj dayandıran akıllı telefonu E6.

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
Benim sana bi sorum olacak Nokia'nın akıllı telefonlarının 3-4 gün şarj dayandırması fikrine nereden vardın. Nokia'nın en iyi sarj dayandıran akıllı telefonu E6.

e71 e72 kullandım arkadaşta c7 var şarjları çok iyi gidiyor. bunun yanında 8520 curve ve bold kullandım bunlarında şarjı çok iyi gidiyordu. senin dediğin gibi e6 ve hatta e5 te çok iyi şarj konusunda.

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
foruma bak sözde en çok kullanılan telefon galaxy s. kimsenin yorum yaptığı yok şarj konusunda.

cool_eagle

Üye
bence şarjı iyi çok kullanmazsan çok rahat 2-3 gün gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt