Android 2.3.5 Yakında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
umarim bekledigimize deger

mert_1047

mert_1047

Üye
Çok ümitlenmeyin derim açık söylüyorum yani elbette eksikler olacak ille android istiyorsanız ya oturup kendiniz yamayacaksınız tabii bilgi çerçevenizde buna müsait olmalı yoksa da olanla yetime vs... alternatif çözümler bana bu hali bile yetiyor şahsen

kaan dean

kaan dean

Üye
Çok ümitlenmeyin derim açık söylüyorum yani elbette eksikler olacak ille android istiyorsanız ya oturup kendiniz yamayacaksınız tabii bilgi çerçevenizde buna müsait olmalı yoksa da olanla yetime vs... alternatif çözümler bana bu hali bile yetiyor şahsen

halaa cok istiyorum android kurmayi ama cesaret edemiyorum.. ben direk N12 umayi kuruyordum acaba ondanmi sorun cikiyor mert. once vostok kurup guncellemekmi gerek ne dersin..?

mert_1047

mert_1047

Üye
halaa cok istiyorum android kurmayi ama cesaret edemiyorum.. ben direk N12 umayi kuruyordum acaba ondanmi sorun cikiyor mert. once vostok kurup guncellemekmi gerek ne dersin..?

Bence vostok kurup n12 ye güncelle derim kaan kardeş hiç direk n12 kurmadım zaten dikkat edersen verilen tariflerde önce n11 kurup sonra n12 ye güncelliyorlar bayramın mübarek olsun bu arada.

kaan dean

kaan dean

Üye
bifde oyle deneyelim hayirli bayramlar

fatality123

fatality123

Üye
arkadaslar 2.3.5 hakkinda son durum nedir?
yuklemeye uygunmudur?

mert_1047

mert_1047

Üye
arkadaslar 2.3.5 hakkinda son durum nedir?
yuklemeye uygunmudur?

2.3.5 Çıkmadı 2.3.7 Çıktı onuda kuran pek olmadı şuan n900 için en iyisi 2.3.4 olan N12'dir. Androidde fazla bişey yapmayı beklemeyin oyun filan oynarsınız diğer türlü günlük kullanıma pek müsait değil.

kaan dean

kaan dean

Üye
haklisin mert.. 4 gun sonra androidin dibine vurucam Galaxy NEXUS ile(h)

denizci535

denizci535

Üye
yuru be kaan deneyimlerini baslikla maemo da yaz bekliyorum...

fatality123

fatality123

Üye
2.3.7 den sonra çıkacak mı peki ?

balones

Üye
arkadaslar bende android 2.3.5 deb dosyasi ar buraya nasil ekleyebilirim bu bikac gun icinde guncelleyip arama kamera vs.iyilesme varsa paylasmak istiyorum nasil yukleyecegimi ogretirseniz simdiden tessekurler

serserim1905

serserim1905

Üye
arkadaslar bende android 2.3.5 deb dosyasi ar buraya nasil ekleyebilirim bu bikac gun icinde guncelleyip arama kamera vs.iyilesme varsa paylasmak istiyorum nasil yukleyecegimi ogretirseniz simdiden tessekurler

kardeş hotfile.com a gir oraya upload et sonra linki buraya paylaş bu arada andoid 2.3.5 deb derken nasıl oluyor o installer olmasın

balones

Üye
daha once buraya upload etmek istedigimi soylemistim android 2.3.5 deb dsoyasini yabanci bir siteden buldum fakat iki telefonumda denedim her defasinda format cekmek zorunda kaldim sanrim biraz daha beklememiz lazim.

----------Eklendi @ 08:56:34 ---------- Yazıldı @ 08:39:09 ----------

installer deilde android 5 guncellemesi android 4 ustune kuruluyor sesli arama vs.iyilestirilmis yanliz guncelledigim her defasinda format atmak zorunda kaldim malesef deb dosyasi sorunlu.

ua_kral

ua_kral

Üye
kardeş o verdiğin siteden pek birşey anlamadım biraz açarsan anlaşılır şekilde anlatırsan sevinirim sevinirim şimdiden tşk :)

----------Eklendi @ 16:57:34 ---------- Yazıldı @ 16:56:11 ----------

en kolay en basit yöntem

kardeş o verdiğin siteden pek birşey anlamadım biraz açarsan anlaşılır şekilde anlatırsan sevinirim sevinirim şimdiden tşk :)

mert_1047

mert_1047

Üye

----------Eklendi @ 16:57:34 ---------- Yazıldı @ 16:56:11 ----------

Buyur kardeş android kurmak istersen buradan benim anlatımımdan kurabilirsin.

http://www.maxicep.com/nokia-maemo/...ik-n900e-android-kurmak-cok-kolay-607586.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...