Android 2.3.5 Yakında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.3.5 Yakında...
Arkadaşlar 2.3.5 sürümü yakında çıkacakmış... Birçok eksiklik giderilmiş... Tam bir android yani...

Changes in New version :
1. Fix audio input (microphone) in new libaudio.
2. Stabilize camera hal code.
3. Fix crash in system_server while a call
4. Move framework/settings to the overlay in vendor/device
5. [Research] USB/OTG.
6. [Research] FCam patches for kernel

Biraz özetleyecek olursak diğer versiyonlardaki telefon görüşmesi ve kamera sorunu ortadan kalkmış olacak, usb/otg özelliği de extrası...:oke:

• Beğen
Tepkiler: omerensar, pRime., saruman_me ve 1 kişi daha

saruman_me

saruman_me

Üye
hadi bakalım hayırlısı..:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ve tabi ki mükemmel bi performans. S2'de kullanmak harika olacak. :)

kaan dean

kaan dean

Üye
hadi hayirlisi androidi prk kullanamadik ama bakalim insallh duzelmistir..

mert_1047

mert_1047

Üye
süper bende nerede kaldı diyecektim on numara olmuş osman kardeş bilgilendirmen için teşekkürler...

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
bir kac aydir maemo org da bu konunun takibindeyim.
burdaki caba ugras android 2.3.5 sistemini n900 tam uyumlu hala getirmektir.
suanadek epey bir yol aldilar.
hatasiz tam manasiyla bir n900 android elde edene kadar calismalari surecek..
yani n900 2.3.5 yuklendigi zaman su calismiyo bu gorev yapmiyor gibi bir durum ortadan kalkmis olacak hale getirmek icin ugrasiyorlar.
bu konuyu ister maemo org talk kismindan takip edebilir veya twitter den bu isi yapan ugrasan, drunkdebugger yazdiklari ilede bir yere varabilirsiniz.
ne zaman hazir olacak bu konuda henuz bir bilgi verilmiyor. tam manasiyla hersey hazir oldugu anda yayinlayacaklarini bekliyoruz.
uzun surebilir malum bu isler ole kolay bisey degil.
bekleyip gorecegiz.
benim icin telefon gorevi yapmasi ve camera ve GPS calissin yeter diyecegim fakat suana dek bunlari basardiklari belirtiliyor..
yolun sonu cok yakinda olacagini dusunuyorum. simdiden hayirli olsun.

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
süper bende nerede kaldı diyecektim on numara olmuş osman kardeş bilgilendirmen için teşekkürler...

Ben teşekkür ederim Mert kardeşim...:oke:

----------Eklendi @ 18:53:28 ---------- Yazıldı @ 18:52:09 ----------

yani n900 2.3.5 yuklendigi zaman su calismiyo bu gorev yapmiyor gibi bir durum ortadan kalkmis olacak hale getirmek icin ugrasiyorlar.
bu konuyu ister maemo org talk kismindan takip edebilir veya twitter den bu isi yapan ugrasan, drunkdebugger yazdiklari ilede bir yere varabilirsiniz.
ne zaman hazir olacak bu konuda henuz bir bilgi verilmiyor. tam manasiyla hersey hazir oldugu anda yayinlayacaklarini bekliyoruz.
bekleyip gorecegiz.
benim icin telefon gorevi yapmasi ve camera ve GPS calissin yeter diyecegim fakat suana dek bunlari basardiklari belirtiliyor..

Ben de twitterdan takip ediyorum fakat bişey dedikleri yok şuanlık... Dediğin gibi çok yakın...

Meego

Meego

Üye
Ne zaman çıkıyor kesin bir bilgi varmı ? Birde link verebilirmisiniz nereden takip edebiliriz ?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Ne zaman çıkıyor kesin bir bilgi varmı ? Birde link verebilirmisiniz nereden takip edebiliriz ?

ve

twitter.com/drunkdebugger

fatality123

fatality123

Üye
gönderdiğiniz linkte
CANT WAIT ANY MORE Yes, it is coming soon
yazıyor.
tam anlamıyla port işlemini başardılar mı?
eğer seçim şansınız olsaydı android mi? meego mu? meamo mu?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Şayet n900'lerimize android ve meego yükleniyorsa bu maemo(linux)un marifetidir... Eğer daha fazla oyun daha fazla program istiyorsam android diyorum...:islik

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve mert_1047
tutas_tee

tutas_tee

Üye
valla androidi tam anlamiyla n900 ilave ederlerse telefonu satmama ve android yulerim yoksa buda eskisi gibi hava civaysa en yakin zamanda n900den kurtulacagim bir dahada nokia ile isim olmaz.

mert_1047

mert_1047

Üye
meego port hala sıkıntılı android meegodan daha stabil ve en azından cihazın optsine kuruluyor hafıza sıkıntıları vs... sorunlar olmuyor yoksa meego daha güzel duruyor

Şayet n900'lerimize android ve meego yükleniyorsa bu maemo(linux)un marifetidir... Eğer daha fazla oyun daha fazla program istiyorsam android diyorum...

Çok Doğru Bir Tespit. Çünkü Birebir Android Cihaz Donanımına Sahip O Kadar Farklı İşletim Sistemli Cihaz Var Ve Bi Çoğundada Androidin Çalıştığına Bin şahit İster s8500 wave de android denedim nanda kurulan bir versiyon vardı onu deneyelim dedik dokunmatik ekran bile düzgün çalışmıyordu ekran kilidini açana kadar akla karayı seçiyorduk:)

Meego

Meego

Üye
bekleyip gorecegiz.

Nerden böyle bir kanıya vardınız ?

pRime.

pRime.

Üye
işte güzel haber :)

mert_1047

mert_1047

Üye
Bilgilendirme: Drunkdebugger yani e-yes in attığı tweet e göre 2.3.5 yani N13 son çıkan nitdroid olacak bilgilerinize...

tutas_tee

tutas_tee

Üye
gelismelerden haberdar ederseniz sevinirim...

saruman_me

saruman_me

Üye
Bilgilendirme: Drunkdebugger yani e-yes in attığı tweet e göre 2.3.5 yani N13 son çıkan nitdroid olacak bilgilerinize...
zaten bu sürümle bi çok eksik giderilicek de acaba ne zaman çıkar..:hmmm

mert_1047

mert_1047

Üye
Adamında ne dedidiğini bi anlasam bi rusça yazıyor bi ingilizce bi aya çıkar en geç ben bu konuda aceleci değilim androide geçiyorum hd oyunlarımı oynuyorum o bana yeter.

Bi de sanki bi çok projeyle uğraşıyor gibi geldi bana şu aralar hp touchpad almış onlada android için uğraşıyor sanki.

2.3.5 in son olmasına pek şaşırmadım çünkü adam genel hatlarıyla projeyle kendi meşgul + zaten galaxy s2 si var.

Bu arada 2.3.4 için yeni kernel çıktı kartımı tekrar bölümlendirip deneyeceğim şarzla filan ilgili bi kaç düzenleme olmuş anladığım kadarıyla.

Twitter da gördüğüm mesajlara göre milletin umudu 2.3.5 in fll artı fll olmasında bence bu kadar ümitlenmenin alemi yok yani ne oalcaksa oalcak adamın bahsettiği durumlar belli üzerine bişey eklerse ekler sonuçta porttur çoğu arkadaşımızın anlamakta güçlük çektiği kısım bu bana aramada olsa yeterdi fotoğrafda çekecekmiş bi taşla iki kuş bağış yapacak hesapları olsa bağış yapmayı düşünürdüm bu tarz şeyleri desteklemek lazım sonra yok android kurdum bi yığın sıkıntı çıktı diyorlar zaten çalışanları belli çalışmayanları belli bunun için konu açmanın alemi yok ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...