Ne bu şimdi?:D gidiyorum :( :kıskıs:
' KalendeR ' Üye Akifim ? ----------Eklendi @ 16:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:40:50 ---------- Hıı ,şakaymış 2.sayfada anladım
Akifim ? ----------Eklendi @ 16:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:40:50 ---------- Hıı ,şakaymış 2.sayfada anladım
Tuba.Erva Üye ' KalendeR '' Alıntı: Akifim ? ----------Eklendi @ 16:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:40:50 ---------- Hıı ,şakaymış 2.sayfada anladım Genişletmek için tıkla ...
' KalendeR '' Alıntı: Akifim ? ----------Eklendi @ 16:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:40:50 ---------- Hıı ,şakaymış 2.sayfada anladım Genişletmek için tıkla ...
'Patron Üye Konu Sahibi ' KalendeR '' Alıntı: Akifim ? ----------Eklendi @ 16:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:40:50 ---------- Hıı ,şakaymış 2.sayfada anladım Genişletmek için tıkla ... Yok abi gidermıyım kazık dikdim buraya Dafny' Alıntı: Yok yani aynı konuyu açmanın mantığı neydi Genişletmek için tıkla ... hiiçç
' KalendeR '' Alıntı: Akifim ? ----------Eklendi @ 16:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:40:50 ---------- Hıı ,şakaymış 2.sayfada anladım Genişletmek için tıkla ... Yok abi gidermıyım kazık dikdim buraya Dafny' Alıntı: Yok yani aynı konuyu açmanın mantığı neydi Genişletmek için tıkla ... hiiçç
Amaru Shady Üye enkazcı' Alıntı: kimse bnm yazıyı farketmedi yukarıdaki Genişletmek için tıkla ... off süperdi ya :dbunu mu diyorsun ?
enkazcı' Alıntı: kimse bnm yazıyı farketmedi yukarıdaki Genişletmek için tıkla ... off süperdi ya :dbunu mu diyorsun ?