Artık Ayrılık Vakti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Artık Ayrılık Vakti..
Uzun bir zamandır buradayım. İyi arkadaşlıklar, kardeşlikler ve dostluklar kazandım ama bunuda en iyi bildiğim yolla yaptım samimiyetle :) Bu günün geleceği zamanı bekliyordum, bu sonun olacağı günü bekliyordum, geç olsada geldi işte nedenler çok karışık ben bile aslında bilmiyorum. Gitmeye zorlanıyorum desem inanırmısınız? İşte öyle bişey bu hoş değil ama bazen yapmak zorundayız çünkü yapmazsak baskılar durmuyor. Keşke daha farklı şekillerde buraya gelseydim, daha farklı bir "nedenle". Keşkeleri bu yüzden sevmiyorum, keşke böyle olsaydı, keşke şöyle olsaydı, keşke bu "İŞ" olmasaydı o zaman gitmek zorunda kalmazdım yani zorla ayrılmazdım. Şuan düşündüğünüzden daha çok farklı şeylerle savaşıyorum ben, hatta hiç aklınızdan geçmeyecek şeyler bu. "Bazıları çok iyi bilir buraya geliş amacım çok farklıydı" hemde bambaşka sebeplerdi bunlar, yoldan geçerken uğramadım yani bilerek oldu tesadüf değil.

Her neyse fazla derinlere inmek istemiyorum. Akşama banı attırıcam son günümü keyifle geçireyim istiyorum soru sormayın cevaplayabilsem kendime söylerdim :)

Gitmek cesaret ister maxicep, gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesafeler girince varış yerinin hiçbir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir biliyormusun oturursun aracın k*çına bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar görünürden :) o zaman anlarsın işte vedalaşmak kalana değil asıl gidene koyar.
yiyenlere afiyet olsun ha bu arada bu yazıyı gören lütfen beyaz yazı var diye yayın yapmasın parolamız ise "zaten mİSAfirsin burada" siz bu cümleyi yazın ben anlarım gördüğünüzü bakalım kaç kişi yiyecek ...

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ', greenmile ve Tuba.Erva

mangdaşire

mangdaşire

Üye
zaten misafirsin :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehepoffffffffffff ne güldüm ama

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:allalla: şaka yapıyor di mi??:ehe

greenmile

greenmile

Üye
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, 'Patron, Tuba.Erva ve 1 kişi daha
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Mareşal mutlu mu oldun yanı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Mareşal
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar

ydı dağılabilirsiniz :D

greenmile

greenmile

Üye

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
zaten mİSAfirsin burada :D

OğuzcanAbi

Üye
[video=youtube;SUAQvk3hDRo]http://www.youtube.com/watch?v=SUAQvk3hDRo[/video]
RÜYANDA GÖRSEN İNANMA !

OğuzcanAbi

Üye
iyuidir şampiyon :D

Dafny

Dafny

Üye
Ne bu şimdi?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt