'Patron
Üye
Artık Ayrılık Vakti..
Uzun bir zamandır buradayım. İyi arkadaşlıklar, kardeşlikler ve dostluklar kazandım ama bunuda en iyi bildiğim yolla yaptım samimiyetle
Bu günün geleceği zamanı bekliyordum, bu sonun olacağı günü bekliyordum, geç olsada geldi işte nedenler çok karışık ben bile aslında bilmiyorum. Gitmeye zorlanıyorum desem inanırmısınız? İşte öyle bişey bu hoş değil ama bazen yapmak zorundayız çünkü yapmazsak baskılar durmuyor. Keşke daha farklı şekillerde buraya gelseydim, daha farklı bir "nedenle". Keşkeleri bu yüzden sevmiyorum, keşke böyle olsaydı, keşke şöyle olsaydı, keşke bu "İŞ" olmasaydı o zaman gitmek zorunda kalmazdım yani zorla ayrılmazdım. Şuan düşündüğünüzden daha çok farklı şeylerle savaşıyorum ben, hatta hiç aklınızdan geçmeyecek şeyler bu. "Bazıları çok iyi bilir buraya geliş amacım çok farklıydı" hemde bambaşka sebeplerdi bunlar, yoldan geçerken uğramadım yani bilerek oldu tesadüf değil.
Her neyse fazla derinlere inmek istemiyorum. Akşama banı attırıcam son günümü keyifle geçireyim istiyorum soru sormayın cevaplayabilsem kendime söylerdim
Gitmek cesaret ister maxicep, gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesafeler girince varış yerinin hiçbir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir biliyormusun oturursun aracın k*çına bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar görünürden
o zaman anlarsın işte vedalaşmak kalana değil asıl gidene koyar.
yiyenlere afiyet olsun ha bu arada bu yazıyı gören lütfen beyaz yazı var diye yayın yapmasın parolamız ise "zaten mİSAfirsin burada" siz bu cümleyi yazın ben anlarım gördüğünüzü bakalım kaç kişi yiyecek ...
Bu günün geleceği zamanı bekliyordum, bu sonun olacağı günü bekliyordum, geç olsada geldi işte nedenler çok karışık ben bile aslında bilmiyorum. Gitmeye zorlanıyorum desem inanırmısınız? İşte öyle bişey bu hoş değil ama bazen yapmak zorundayız çünkü yapmazsak baskılar durmuyor. Keşke daha farklı şekillerde buraya gelseydim, daha farklı bir "nedenle". Keşkeleri bu yüzden sevmiyorum, keşke böyle olsaydı, keşke şöyle olsaydı, keşke bu "İŞ" olmasaydı o zaman gitmek zorunda kalmazdım yani zorla ayrılmazdım. Şuan düşündüğünüzden daha çok farklı şeylerle savaşıyorum ben, hatta hiç aklınızdan geçmeyecek şeyler bu. "Bazıları çok iyi bilir buraya geliş amacım çok farklıydı" hemde bambaşka sebeplerdi bunlar, yoldan geçerken uğramadım yani bilerek oldu tesadüf değil. Her neyse fazla derinlere inmek istemiyorum. Akşama banı attırıcam son günümü keyifle geçireyim istiyorum soru sormayın cevaplayabilsem kendime söylerdim

Gitmek cesaret ister maxicep, gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesafeler girince varış yerinin hiçbir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir biliyormusun oturursun aracın k*çına bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar görünürden
o zaman anlarsın işte vedalaşmak kalana değil asıl gidene koyar.yiyenlere afiyet olsun ha bu arada bu yazıyı gören lütfen beyaz yazı var diye yayın yapmasın parolamız ise "zaten mİSAfirsin burada" siz bu cümleyi yazın ben anlarım gördüğünüzü bakalım kaç kişi yiyecek ...

poffffffffffff ne güldüm ama
şaka yapıyor di mi??
kilit
la kusura bakma senin diğer konudaki mesajını sonra görmüşüm