Amaru Shady
Üye
bi şey yok.Aziz pirim hayrdır ... ne oldu ?
yanlış anlaşılma 
bi şey yok.Aziz pirim hayrdır ... ne oldu ?
yanlış anlaşılma 
bi tanede ona al bari belki konuşursunuzabi fark var ya mecnun çölleri attı kendisini ben defacto'ya
ıyıyım abla senden naber kontor yukledın mı

yaff hiç hatırlatma ama iyi oldu lee evde tişörtüm yok muş 3 tene oldu 2 gün önce 1 bu gün 2 tne PFf
hocam mecnunun işi kolay her taraf kum sen her gidişinde tişört alıyosun![]()

Green bişe yazacak sıkıyo kendını yazmıyo sonra tekrar tam yazacak sıkıyo kendini gene yazmıyo en sonunda sıka sıka batlıcak hahhahahaha
ıyıyım abla senden naber kontor yukledın mı![]()

Hani banlamazlar ise banlatcamokadar sıkayetten elbet banlanır:
kactane msjını sıkayet ettgmı unuttum:

senide banlatiyimmisen buyudunde uyemı banlatıyon![]()
roburak hoş geldin unuttun ha bzii..ıyıyım abla senden naber kontor yukledın mı![]()

Green bişe yazacak sıkıyo kendını yazmıyo sonra tekrar tam yazacak sıkıyo kendini gene yazmıyo en sonunda sıka sıka batlıcak hahhahahaha

hadi gülelımmm bosa gıtmesın kah kah----------Eklendi @ 04:33:02 ---------- Yazıldı @ 04:32:43 ----------aveaya yukledım![]()

Foruma mesajda yazamıcaz tekele almışlar arkadaş küfürsüz mesajlarımı sikayet ediyolar.
abi ya zaten farklı şekilde elbiseleri var olay ı çözemedim ben gene mat girdi işin içinebi tanede ona al bari belki konuşursunuz

ulen mat ulen mat ... yaktın olum beniunutur muyum yahu, nassınburak hoş geldin unuttun ha bzii..![]()

yok cok güzel küfürlü msjlarını yakaladık bız sıkma canını sen.)

Sakin gelme bi daha zaten gelemicenPatron valla tek seni dinliyom kanka allah rahatlık versin bb
mucuk a.e.o cuz
unutur muyum yahu, nassın![]()