Acil 3 Telden Birini Yarın Alıcam ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
Acil 3 Telden Birini Yarın Alıcam ??
Slm arkadaşlar yarın için acil hangi teli önerirsiniz ?

Nokia c3 mü

nokia 5800 mı

samsung star wifi mi ?

Bunu üçünden hangisini alim arkadaşlar

sebebinide söyleyin ama

rapvadi

Üye
5800 resitif ekran onu boşver derim , star wifide güzel söylentiler yok ve o fiyata akıllı telefon almak yerine standart almak bana göre yanlış ,

c3 fiyatına göre uygun duruyor alabilirsin bence

nonamex

Üye
C3.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 içlerinde en iyisi.c3 java işletim sistemine sahip bir telefon,starı bilmiyorum ama bu devirde bir telefon android degilse symbian işletim sistemini tercih ederdim.

canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
resitif ekran derken neyi kastedmek istediniz acaba ?

Uruloki

Uruloki

Üye
basmatik arkadaşım tuştan farkı yok nerdeyse

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]resitif daha eski bir sistem. Resitif ekran basınçla ekranın duyarlılık göstermesidir. Yani moda deyimle basmatik ekrandır. Kapasitif ekran ise dokunmatik ekran dediğimiz ekran sistemidir. Yani dokunmayla duyarlılık gösteren ekran. Bilmem anlatabildim mi? :D :D :D[/SIZE][/COLOR]

anılbaran

anılbaran

Üye
5800

pasha14

pasha14

Üye
Samsung Starı kafadan ele bence. Yerinde olsam C3 veya 5800 arasında bi seçim yapmaya çalışırdım mesaj filan yazmak istiyosan qwerty klavyeli bi telefon almalısın yani C3 dokunmatik istiyorsan 5800ı alıcaksın.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Niye bunlara yöneldin ki 5800'a kadar bütçen varsa gio ve c6-01'e de bakabilirsin bence fiyatları arasında çok fark yok.
Bu telefonlar seni pek götürmez açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
niye bunlara yöneldin ki 5800'a kadar bütçen varsa gio ve c6-01'e de bakabilirsin bence fiyatları arasında çok fark yok.
Bu telefonlar seni pek götürmez açıkçası.
kardeş bnm alacağım 5800 3 aylık tel arkadaştan alıcam 300 tl ile alıcam :d peki sizler önerin bana 350 300 tl arası güzel tel varsa :d

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
kardeş bnm alacağım 5800 3 aylık tel arkadaştan alıcam 300 tl ile alıcam :d peki sizler önerin bana 350 300 tl arası güzel tel varsa :d

Optimus me bulabilirsin o fiyata.Almısken smart phone almıs olursun hem :pro:

pRime.

pRime.

Üye
Üçü arasında C3.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
O fiyata onun gibisini bulamazsın kardesim.
Java sistemli biseyler kullanmanı tavsiye etmem sana ki o fiyata ya optimus me al yada java sistemli uyduruk biseyler almak zorunda kalırsın.
Nokia C3 falan java hep bunlar oyun uygulama sıkıntın olur ve arayüz çok sıkıcıdır çabuk bıkarsın.
Yarın alma bence sen telefonu biraz bekle en azından bütçe ekle biraz daha 400'e kadar Nokia C5 falan bakarsın bari

Olmadı 5800 al napalım 300 lira iyi yine :D

mstf_l

mstf_l

Üye
optimus me dusun ne kadar android sevmesende 400liraya islletim sistemli guzel bir telin olur javadan iyidir android

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
eğer 560 tl verebilirsen huawei ideos x5 alabilirsin .markaya güvenmem diyorsan çok sağlam birşey olsun diyorsan suya toza darbeye dayanıklı olsun diyorsan motorola defy öneririm.suda en az30 dk falan kalabiliyor ve ekranı gorilla glass(çizilmez kırılmaz) ama 750 tl ye kıyman gerekiyor.peşin 750 tl turkcellde.taksitli almak istersen hepsiburada.com da 850 tl 12 taksit.defy daha iyi karar olur.bi kere alıyprsan sağlam olsun.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eğer 560 tl verebilirsen huawei ideos x5 alabilirsin .markaya güvenmem diyorsan çok sağlam birşey olsun diyorsan suya toza darbeye dayanıklı olsun diyorsan motorola defy öneririm.suda en az30 dk falan kalabiliyor ve ekranı gorilla glass(çizilmez kırılmaz) ama 750 tl ye kıyman gerekiyor.peşin 750 tl turkcellde.taksitli almak istersen hepsiburada.com da 850 tl 12 taksit.defy daha iyi karar olur.bi kere alıyprsan sağlam olsun.
350den 850ye çıktın :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt