Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Olma mı Murat :D Bak o kadar kişinin arasından senin mesajına cevap verdim ayrı olarak :D

greenmile

greenmile

Üye

abi otobüs doluydu kız bindi ben kızı pek farketmemiştim aslında:)
sonra nezaketen yer verdim kıza oturdu :) yanındada teyze vardı :ehe
teyze kalkınca başka biri oturmaya kalktı
kız onu oturtmadı yanına beni çağırdı bayağı bi konuştuk abi:)
evinide öğrendim :)

tamam kız o zaman niyetli telefon falan almışsındır umarım.Evini nerden öğrendin davet mi etti la yoksa :D

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Galaxy Tabım olsa canım sıkılmazdı ama:naughty:

Mareşal

Üye

tamam kız o zaman niyetli telefon falan almışsındır umarım.Evini nerden öğrendin davet mi etti la yoksa :D

abi telefonunu almayı hiç akıl edemedim ya heyecandan ama inerken evini gösterdi bana burası benim evim 3. kat dedi:)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
İyi bekleyelim bakalım :D Kağıda numaranı yazsaydın yere atsaydın 'Bu kağıt sizden düşmüş' diye uzatsaydın kıza :ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye

abi telefonunu almayı hiç akıl edemedim ya heyecandan ama inerken evini gösterdi bana burası benim evim 3. kat dedi:)

herşey iyi güzel kızla muhabbeti de kurmuşsun insan bi telefonu alır akşam bi naber mesajı çakar,mesaj çabuk geliyorsa bilki birşeyler var,şimdi kızın evine gidip telefonunuzu almayı unutmuşum denmez ki :) ama çok sevindim gerçekten :D

• Beğen

Mareşal

Üye

herşey iyi güzel kızla muhabbeti de kurmuşsun insan bi telefonu alır akşam bi naber mesajı çakar,mesaj çabuk geliyorsa bilki birşeyler var,şimdi kızın evine gidip telefonunuzu almayı unutmuşum denmez ki :) ama çok sevindim gerçekten :D

:ah napcam abi ben :blush:

greenmile

greenmile

Üye
İyi bekleyelim bakalım :D Kağıda numaranı yazsaydın yere atsaydın 'Bu kağıt sizden düşmüş' diye uzatsaydın kıza :ehe

kız zaten meyilliymiş mina baksana direk istese verirdi,başkasını oturtmamış falan :)

• Beğen

Üst Alt