warriorofislam
Üye
C6-01 aldım amma :)
Yine Selamun Aleykum.
Arkadaşlar konu kirliliği yaptığım için özür dilerim fakat forumun amacı da bu değil mi zaten
C6-01 'İ TİMden bugün pazarlıkla 6 taksit 580 e aldım 0 komisyon.Allah (c.c)'a çok şükür.Telefonda hiç bir sorun yok fakat önceki telefonum samsung u900 olduğu için bu işletim sistemine geçince dondum kaldım
İnanırmısınız telefonu kullanamıyorum.Bu işletim sisteminde uzmanlaşmış biri bana yardım edebilir mi soru sorsam?
----------Eklendi @ 22:45:17 ---------- Yazıldı @ 22:42:20 ----------
İlk sorum şu: Telefona kilit kodu koymayı başarabildim
Fakat güvenlik kodu gibi tuşları açmak isteyince kod istiyorya hani.Ben de ekranı kilitlediğimizde şifre sormasını istiyorum.Bilen biri anlatabilir mi
Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar konu kirliliği yaptığım için özür dilerim fakat forumun amacı da bu değil mi zaten

C6-01 'İ TİMden bugün pazarlıkla 6 taksit 580 e aldım 0 komisyon.Allah (c.c)'a çok şükür.Telefonda hiç bir sorun yok fakat önceki telefonum samsung u900 olduğu için bu işletim sistemine geçince dondum kaldım
İnanırmısınız telefonu kullanamıyorum.Bu işletim sisteminde uzmanlaşmış biri bana yardım edebilir mi soru sorsam?----------Eklendi @ 22:45:17 ---------- Yazıldı @ 22:42:20 ----------
İlk sorum şu: Telefona kilit kodu koymayı başarabildim
Fakat güvenlik kodu gibi tuşları açmak isteyince kod istiyorya hani.Ben de ekranı kilitlediğimizde şifre sormasını istiyorum.Bilen biri anlatabilir mi
Şimdiden teşekkürler...