Önerilen yazılım güncelleştirmesi var,sanırım anna..

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadaşlar gına gelmedimi yaa sizlerede bu anna mevzundan hadi bayram öncesi canımızı sıkmayalım..güzel bir muhabbet sayfası açalımda bari orada kafa dağıtalım ben inanın bu anna çıkmadı diye kız arkadaşımla tartıştım :/ değermiydi anna için kesinlikle değmezdi..ama nokia işte artık ilişkilere bile zararı var bu kuruluşun :D
aslında bu kadar açılan anna konularına ilk defa bu kadar çok mesaj yazıyorum diğer konulara bir kaç tane anca yzzmışımdır

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
aynen bende yaa,cünki artık herkes 15inde gelecek yok 34.haftabası denildi dayanamadım e-posta gönderdim adamlar aradı beni nokiadan..dedikleri şey en geç pazar gecesi elinizde olacak denildi ama şimdiki yorumlara bakıyoruzda eylülden bahsediliyor,gerçekten deli olmamak elde değil arkadaşım ya..

emre00693

Üye
arkadaşlar bide burdan deneyin.
belki görür. benim telefonum ingiltere için üretilmiş. anna çıktığında ilk gün yüklemiştim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadaşlar bide burdan deneyin. belki görür. benim telefonum ingiltere için üretilmiş. anna çıktığında ilk gün yüklemiştim.
telden giriyorum :hmmm

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizde de bu sitede versiyon (022.014) yani anna güncelleştirmesi gözüküyor mu?

pensacola

Üye
:) Ben Anna Sayesinde Başçavuş Oldum :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
_ardaa

_ardaa

Üye
Bence boşuna heyecan yapmayın arkadaşlar Nokia Türkiye sitesinde halen 14.002 olarak gözüküyor tüm S^3 cihazlar.

pensacola

Üye
Versiyon Gözüküyorda Bizim Tellerin Kodu Uymazki Bunlara Ha Nawiden Yüklemişim Ha Oradan bir Farkı Olurmu ( Yüklendiğini Varsayarsak ) :)

pta123

pta123

Üye
uribaju bizde o gözükmüyo nokia.com.tr de pr 1.2 nin son oldugu gözüküyo :D europ da anna gözüküyo

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar sonuçta programın ülkesi önemli değil bence,telefonlardaki ürün kodlarına göre güncelleme yayınlıyor benim bildiğim kadarıyla nokia.. ??

pta123

pta123

Üye
zaten avrupanın başta ülkelerine gelmişti dostum ing almanya gibi

RedColt

RedColt

Üye
uribaju yap artık güncellemeyi cafe ye mi gidicen git anna çıkarsa kahve bizden :P

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ya bu nokia bizimle dalga mı geçiyo :kotu:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bnim telde sunucu tarfından iptal edildi yazıo 4-5 defadır denedim hep aynı yazı :/

galatasaray109

galatasaray109

Üye
şimdi anna çıktı mı çıkmadımı?

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşım çıkmadı bence yaa nokia çıksa herhalde bizden daha çok mutlu olur,millet ana avrat sövüyordur onlara,düşünsene o kadar küfürden kurtulup kulakları rahat edecek :D

Üst Alt