basili tut ustune gelipsağ tıkla mı eser ben telden giriyorum
tamam basılı tutuca 'burada ve şimdi' uygulamasının bilgileri açılıyorbasili tut ustune gelip
evet uygulamalar icindeuygulamalar>araçlar ın içinde yazılım g. yok, direk uygulamaların içinde var. onu mu kastediyosunuz ?
burada ve simdi uygulamasina basili tutma orda "c7 cihaz yazilimi" olacak ona basili tut ve bilgiler detamam basılı tutuca 'burada ve şimdi' uygulamasının bilgileri açılıyor
bende gozuktuyse sizde de gozukmesi lazim iyi bakine bizde niye yok bu güncelleme zaten bu gidişle geleceği de yok
yokki olsa yapacamsadece burda va şimdi ile tema varburada ve simdi uygulamasina basili tutma orda "c7 cihaz yazilimi" olacak ona basili tut ve bilgiler de
yuklemedim kotali internet tahminen ne kadar tutar yuklesem?eser sen yükledinmi yazılımı?
bilmiyorum ama yazılım 170mb olması lazımyuklemedim kotali internet tahminen ne kadar tutar yuklesem?
sen istersen int baglantisi kur bana tesadufen internette dolasirken geldi uyari..yokki olsa yapacamsadece burda va şimdi ile tema var
ben zaten şu an telefondan internete bağlıyım maxicepe telden bağlanıyorum anlayacağınsen istersen int baglantisi kur bana tesadufen internette dolasirken geldi uyari..